Skladka v sade

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Aelea 03. marca 2015

Tato skladka, alebo skor smetisko, sa tvori za plotom dnes uz byvaleho ovocneho sadu. Popri sade vedie chodnik zo zastavky, cize okolo chodia vsetci obyvatelia casti, ktori nemaju auto. Dakujem za doriesenie tohto problemu!

09. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Skládka je na súkromnom pozemku. Majitelia v súčasnosti pracujú na zmene projektu, ktorý v prvom kole neprešiel schvaľovaním na Magistráte.

Pavel Škodler, starosta
19. marec 2015

Lea Bimbova

pan starosta, verim, ze existuje paka aj na sukromnu osobu, aby si upratali na svojom. Tento bordel je tam roky, cize ak uz roky zlyhava diskusia, snad sa to da aj inak - prikazom. Je to hlavne vizitka mestskej casti. Dakujem.
02. apríl 2015

laky

Treba ulozit pokutu teda za predpokladu ci sa uz poznate alebo nie. Chodim okolo casto je to tam otrasne. No obcas pomoze aj reportaz z telky a lady sa pohnu.
02. apríl 2015

laky

Treba ulozit pokutu teda za predpokladu ci sa uz poznate alebo nie. Chodim okolo casto je to tam otrasne. No obcas pomoze aj reportaz z telky a lady sa pohnu.
10. apríl 2015

Lea

Dobrovolnici, obyvatelia Jaroviec, sami odstranili tuto ciernu skladku. Je mesiac po uverejneni tohto prispevku a nic sa nedeje. Nepredpokladam, ze ked chce niekto pozbierat smeti, je na to treba dlhe riesenia alebo povolenia.
21. august 2018

Goran

Rad by som poukazal na tieto sady ktore ma v prenajme PD Dunaj.... v sadoch pri obyvanych castiach Jaroviec rastie skoro dvojmetrova burina, niektori jedinci tam vyvazaju neporiafok a konare, su tam suche stromy pozostatky jablonoveho sadu... JE TO Z PROTIPOZIARNEHO HLADISKA V PORIADKU?! Ak tam vypukne poziar pri tomto suchom a velmi teplom pocasy je to hned pri obyvanych domoch nechcem vediet co sa mozestat!!!
21. august 2018

Goran

A kto vie ako je to s dotaciami...

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.