Limbová - MHD tabula - nezobrazuje reálne odchody autobusov

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

V riešení

Na zastávke Limbová smer Trnávka (možno aj inde) sa veľmi často stáva že elektronická tabula odchodov prostriedkov MHD, nezobrazuje relevantne informácie, t.j. napr. spoj s odchodom o 3 min podľa cestovného poriadku vôbec na tabuli zobrazený nie je. Zobrazuje sa až nasledovný spoj. V takomto stave to je dosť nepoužiteľne. Nápad super, realizácia taká ,,slovenská”.

20. október 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Dopravný podnik Bratislava, a.s.
21. október 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Týmto Vám potvrdzujeme jeho prijatie a už sa ním zaoberá príslušné oddelenie. Veríme, že Vám odpoveď prinesieme čo najskôr.

Odbor marketingu a komunikácie
Dopravný podnik Bratislava, a.s.
22. október 2022

Peter Ondavsky

Tabula nezobrazuje odchody podla cestovneho poriadku, ale podla realnej situacie a funguje spravne. Teda spravne podla moznosti odhadu prichodu spoja, kde je to ako s predpovedou pocasia. To by mohol odpovedat aj magistrat namiesto univerzalnej odpovede. Okolo tabule chodim denne a je tam vsetko vporiadku. Podnet je podla mna nezmyslom - vyrieseny...
26. október 2022

Michal

Niekdy ma vozidlo nefunkcnu vysielacku, pripadne je nespravne nakodovane a vtedy sa na tabuli nezobrazi spravna informacia. Ale suhlasim s predchadzajucim prispevkom - tabula sa snazi ukazovat real time informacie, nie odjazdy podla cestovneho poriadku. Myslim ze sa podnet moze uzavriet.
28. október 2022

Daniel

Pan Ondavsky, viem ze tabula nezobrazuje cestovny poriadok, ale ked sa vo viacerych pripadoch stane, ze spoj tam zobrazeny nieje niekedy vobec a spoj pride, niekedy naskoci napr. 2 min pred odjazdom tak to podla mna v poriadku nieje. Podotykam ze linka 64 ma odtial konecnu par zastavok, takze tam sa to da prirovnat k hodinovej predpovedi pocasia ktora je dost presna, nie k tyzdnovej nahodnej. Ja tiez chodim okolo parlamentu a zda sa byt vsetko ok, staci sa raz zucastnit a zistite ze zdanie klame. Uznavam ze pre niekoho, kto ma casu na rozdavanie to problem nemusi byt, ale pre cloveka ktory sa potrebuje v rychlom casovom horizonte dostat z bodu A do bodu B bud nezobrazenym priamym spojom alebo naskocit na inu alternativu s prestupom to problem je.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania