Nove ihrisko sa ani nie po roku rozpada

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení

Nove ihrisko ktore sa budovalo na jesen nepreZilo bez hrdze ani jednu zimu. Poprosime zariadit reklamaciu. Predpokladam ze chyba ziarove zinkovanie konstrukcie a podlozky su z nespravneho materialu ked hrdzaveju po easy zime

09. marec 2015

roman

Na ziarove zinkovanie sa povrchova uprava praskovou farbou neaplikuje. Pod praskovu farbu sa odporuca pieskovanie s naslednym sopovanim zinku, alebo sa ako alternativa pouziva praskova zinkova zakladovka. Na nu sa dava vrchna praskova farba. No a spojovaci material mal byt samozrejme z anticory. Je to samozrejme na reklamaciu.. Firma co toto dielo zhotovila sa moze hanbit. Zrejme sa tu silne tlacilo na cenu.
10. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet, samozrejme bude mestská časť uvedené reklamovať u zhotoviteľa. Záručná doba je v zmysle zmluvy na nosné stojky, schody a podlahy z kovu a ostatné kovové prvky 15 rokov.


kancelária starostu
10. marec 2015

mrivoďa

Dúfam že tí cezpolní zhotovitelia sa nevrátia na miesto činu k riešeniu reklamácie tak, ako v čase vykonávania zákazky - svoje vozidlo typu Jeep si nasmerovali rovno krížom cez celý trávnik pri ihrisku kde ho aj zaparkovali (volné parkovisko bolo pritom odtial až 15 sekúnd peši). Prečo mestská časť nevie spraviť poriadok s mestskými policajtmi, že nikde nevedia byť a nikde nevedia aktívne zasiahnuť? Prečo tu majú hocijakí roboši nekonečne tolerované prekračovanie dopravných pravidiel - jazdou po zeleni, chodníkoch? Prečo nám tu nikto nevie ochrániť prostredie a poriadok, hoci platených sú zato haldy?
14. máj 2016

Jano

Ihrisko dalej hrdzavie. Pre necinnost dodavatela zachvilku zacne hrdzaviet konstrukcia

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania