Kvetinárska-parkovanie-chýbajúce miesta

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

Uzavretý
meno
Marek 14. novembra 2022

Dobrý deň, chýbajú nám parkovacie miesta pre obyvateľov priľahlích bytoviek. Problém spočíva v žiadnych parkovacích miestach pre občanov PB ktorý riadne platia dane a volia svojich starostov. Nemáme kde parkovať, len dostávame neustále pukuty. Nieje to fér! Vytvorte miesta kde sa bude spoločne a slušne žiť.

15. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
z Vášho príspevku nie je jasné, či neboli vo Vami spomenutých bytových domoch vytvorené dostatočné parkovacie plochy, ktoré by bolo možné využívať. V zmysle stavebného zákona je developer povinný vytvoriť k jednotlivým bytovým jednotkám aj príslušný počet parkovacích miest. V prípade nejasností nás prosím neváhajte kontaktovať. (email: [email protected], tel.: 02/40 20 72 25)

ref. dopravy a MK
15. november 2022

Marek

Určite nie, z vašej odpovede je jasné ,že vôbec nepoznáte vlastnú štvrť a ako to v nej reálne funguje, papier developera znesie všetko. A poďalšie..., mestská časť nepočíta s tým, že príde ku vám návšteva? Alebo starší ludia idú na cintorím (dcéra - syn) ich odvezú autom a zaparkujú na spevnenej ploche makadamom (v dávnejšej dobe to mesto urobilo aby rešpektovalo a tolerovalo aby sa tam dalo parkovať - keďže im záležalo na ľuďoch), v dnešných časoch to viacerí ľudia vnímaju iba ako "oslík otras sa.." - koľko z ľudí treba vytriasť penazí /najlepšie čo najviac!

PS: vaša odpoveď vyžšie nám ani nepomohla a ani nevyriešila problém s parkovaním ktorý skutočne je! Načo potom platíme dane a chodíme vás voliť, či nebodaj ešte viac..?
Viete bývajú tu aj starší ľudia ktorý v tejto časti bývajú už desiatky rokov a je to ozaj zaťažujúce a necítime sa dobre tam kde tomu hovoríme Domov. Tolerantnosť, slušnosť sa vatratila - to už niesú ľudia..

Ďakujem pán. Marek
19. november 2022

Jan Tosinsky

To ste nevideli, ze nemate kde parkovat, ked ste si kupovali byt?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania