Muchovo námestie - nebezpečné riešenie dopravnej situácie

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
Maroš M 16. novembra 2022

Dobrý deň, križovatka Muchovo nám. - Farského:
- dopravná značka poukazuje na odbočovací pruh - v odbočovacom pruhu sú však vyznačené miesta na parkovanie (PAAS), dokonca je v mieste vyhradenom na parkovanie esšte aj vodorovné značenie (staré?) pre odbočenie (šípka).
- podľa zvislého dopravného značenia je vyznačená hlavná cesta s doplnkovou tabuľkou tvaru križovatky, podľa pravidiel vodič odbočujúci vpravo z Muchovho nám. na Farského má prednosť pred vozidlami...avšak na hranici križovatky je nakreslené vodorovné značenie (zuby) čo prikazuje zas prednosť v jazde. Zmätočné značenie a nesprávne. Je to tam celé jeden veľký zmätok v značení, ktorý si navzájom odporuje.

ďakujem

16. november 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
16. november 2022

Peter Czirak

To bolo aj na Cernysevskeho. Znacenie navrhli ako keby stavali na zelenej luke a odstranenie stareho znacenia zrejme v projekte nikto neriesil. Este sa asi takych miest zopar najde.
18. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie parkovania

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania