Slovienska-zvislá značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devín

Neriešený

Na Slovienskej ulici v Devíne je pravidelne na magistratnych parcelách č. 799/5 a 799/6 ničená zeleň parkujúcimi autami.
Žiadam magistrát aby konečne urobil poriadok v parkovaní aj v MČ Devín veď v iných väčších lokalitách dokázali upratat autá. Tak nevidím dôvod aby sa aj v Devine nevyznačili plochy kde je možné parkovať (v spolupráci s MČ).
Prosím o tabuľu zákaz státia na tejto ulici, 50 metrov nižšie je obrovské bezplatné parkovisko pod hradom Devín. Ďakujem.

18. november 2022

jajbolina

Prosím upraviť zodpovednosť na Magistrát Bratislava, nejde o Stupavu ale bratislavskú MČ Devín. V mapových podkladoch máte chybu, to nie je Čakankova ale Slovienska ulica (tá sa nedá nastaviť. V tých mapách máte dlhodobo chybu). Ďakujem.
18. november 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Iný subjekt
18. november 2022

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Devín
05. december 2022

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,
Admin
Odkaz pre starostu
[email protected]
06. september 2023

jajbolina

Dobrý deň. Prosím podnet znovu preposlať samospráve. Prešiel takmer rok, rada by som videla vyjadrenie úradu ako mienia riešiť likvidáciu tejto zelene, keď kúsok odtiaľ je obrovské bezplatné pakrovisko. Aj menšie MČ musia urobiť poriadok v parkovaní a musí skončiť ničenie verejnej zelene autami. Ďakujem.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.