Chlumeckého-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený

Dobry den, opat sa hromadia odpadky pri kontajnerovom stojisku na rohu Chlumeckeho/ Ruzinovska a tiez pri krikoch, vid prilozene fotky

21. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, situáciu preveríme a budeme Vás informovať.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
30. november 2022

Katarina

Zdravim, smetisko sa rozsiruje. Zachvilu budu smeti rozhadzane a rozfukane po okoli. Stojisko, o kt sa jedna, patri k bytovke Exnarova 27-41, spravcom je Spokojne byvanie. Samozrejme netusim, kto tam odpad hromadi.
12. december 2022

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Dnes vyzera odpad takto.
23. december 2022

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol uplne vyriešený. Pri stojisku niekto upratal. Avsak taburetka ostala a na zaklade skusenosti z minulych mesiacov opat niekoho nalaka nieco na nu/ k nej dolozit. Je potrebne ju nadobro odstranit. Tiez kufor a dalsi bordel, co su iba viac zatlacene pod krikmi, vid fotky.
09. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, opätovne sme požiadali kolegov o stanovisko.

Komunikačné oddelenie
Miestny úrad Ružinov
V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
18. február 2023

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený Po odpratani vyhodenych vianocnych stromcekov smetiarmi (v piatok 17.2.) ostal pri stojisku tento neporiadok (vratane taburetky, kt uz je stalicou), Prosim o riesenie, odpad sa stale siri do okolia. Spravcom bytovky Exnarova 27-41 je Spokojne Byvanie, dakujem.
01. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

požiadali sme dodávateľa zabezpečiť dočistenie verejného priestranstva a taktiež sme upozornili správcu o pravidelné dočisťovanie kontajnerového stojiska.

Komunikačné oddelenie

Miestny úrad Ružinov

V prípade ďalších podnetov alebo otázok nás môžete kontaktovať na [email protected].
Ďakujeme
06. marec 2023

Katarina

Dobry den, taburetka uz je odstranena, vdaka, asi to poriesil spravca. Kufor a odpad zpod krikov som odpratala spolu s rozfukanym neporiadkom z okolia. Ostali velke sklene tabule, snad sa nerozbiju, neviem, ci take velke odvezie OLO alebo ako sa to riesi.
14. marec 2023

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Po sobotnom vetre to dopadlo takto - sklene tabule spadli na blizke auto a poskodili lak, kusy skla su v okoli po zemi. V kontajnerovom stojisku pribudol dalsi nadrozmerny odpad, ktory sa po predoslych skusenostiach presunie opat von, k stojisku, aby ho rozfukalo, pripadne aby ‘len’ zohyzdoval okolie. Riesenie vyvozov resp. uhrad za ne by malo byt na spravcovi bytovky a jej obyvateloch, alebo sa mylim? Drobny odpad v okoli opat pozbieram, ked sa umudri pocasie, neviem sa na to len tak pozerat.
20. marec 2023

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Sklo bolo odpratane, v okoli stojiska je cisto, dakujem. Nadrozmerny odpad v stojisku si bud vyriesi spravca s obyvatelmi, alebo ked ho opat vylozia pred stojisko, vytvorila by som dalsi podnet. Pripajam foto, kde je odpad v stojisku, je z dnesneho rana.
28. september 2023

Katarina

Chlumeckého-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zdravim, opatovne na rovnakom mieste pri kontajnerovom stojisku bytoveho domu Exnarova 27-41 je neporiadok a smrad - chcem sa vyhnut tomu, ze to budem zasa musiet zbierat rozfukane po okoli, pripadne este rozozrate potkanmi. Spravca je Spokojne Byvanie. Ziadam opatovne o napravu a o upozornenie obyvatelov bytovky spravcom aby odpadky nenechavali pri stojisku ale hadzali do kontajnerov. Kto sa ma na ten bordel neustale pozerat a neustale ho riesit. Zbytocne je tiez nechavat stare vysmatlane topanky a 20-rocne spotrebice pred stojiskom - iba tam z toho vznika bordel. Dakujem.
28. september 2023

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet bol zaslaný správcovi BD.
S pozdravom,
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
30. september 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň

Kontaktovali sme upratovaciu firmu, ktorá má na starosti aj kontajnerové stojisko na ulici Exnárova a Chlumeckého a prisľúbili, že ešte dnes (28.9) to upracú.


Prajem pekný deň

S pozdravom

SPOKOJNÉ BÝVANIE, s.r.o.
30. september 2023

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Toto su fotky z dnesneho dna. Povodny bordel bol asi zvacsa odpratany (aj ked najvacia doska zo skrine ci z coho ostala) a pribudol dalsi odpad a rozlozena postielka. Je KLUCOVE upozornit obyvatelov bytovky, ze odpad patri do KONTAJNEROV a ak je velkorozmerny tak NA ZBERNY DVOR. Inak to mozeme riesit kazdy druhy den (netusim, z coho sa to plati, ale nikto by nemal doplacat na nejake neprisposobive nechapave individua, to sa urcite zhodneme).
09. október 2023

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Vdaka za odstranenie vacsiny bordelu, len doska spred 3 tyzdnov stale ostala, majitel daneho Superbu asi nebude nadseny. Nerozumiem, naco nechavat tu dosku pri stojisku, iba to motivuje urcite individua nieco prilozit.
06. február 2024

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Prosim o riesenie, pri stojisku su stromceky, listie, sklene tabule, kt Olo neodviezlo, asi preto, ze sa nezmestili do kontajnera, kt je zial iba na flase.
08. február 2024

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Dakujem za odpratanie stromcekov. Ostali sklene tabule, listie v plastovom sakli, nejaka lista.
14. február 2024

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Listie v sakli uz je odpratane, aspon ho nerozfuka, vdaka. Tie sklene tabule - pytala som sa v OLO - to ma riesit spravca BD. Spravcom je Spokojne Byvanie. Prosim, kontaktovali by ste spravcu, nech sa to sklo nerozbije? Dakujem.
16. február 2024

Katarina

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený. Sklene tabule aj ostatny neporiadok boli odpratane. Dakujem!
21. február 2024

Katarina

Uz tam opat nieco pribudlo, z oboch stran kontajneroveho stojiska. Uvidim, ci to obyvatelia bytovky poriesia, alebo budem opat musiet otvorit tento podnet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania