Oprava cesty pred SPŠ Strojníckou

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Lukáš 26. apríla 2012

Chcel by som upozorniť na už roky pretrvávajúci problém cesty takmer oproti vchodu do tejto školy. Cesta je na tomto úseku už roky mierne naklonená a akýkoľvek dážď spôsobí vytvorenie veľkej mláky. Nakoľko sú na tejto ceste vytvorené parkovacie miesta nie je možné automobilom túto mláku obísť a prechádzajúce autá takmer vždy ošpliechajú chodcov na chodníku, žiakov alebo učiteľov vychádzajúcich z tejto školy. Na tento problém som upozorňoval ešte cca 2 roky dozadu kedy mi bola sľúbená náprava. Odvtedy už prešlo veľa času a problém sa stále neodstránil. Prichádza pomaly čas letných výdatných búrok a môžeme sa opätovne tešiť na ošpliechanie... Kedy vyrieši Staré Mesto tento problém?
Taktiež by som chcel upozorniť, že cca v strede Prešernovej ulici sa nachádza úplne upchatý kanalizačný zberač, ktorý by sa hodilo vyčistiť.

05. september 2012

Lukáš Borčin

Ubehlo už pomaly 5 mesiacov a samospráva neodpísala a ani sa na stave cesty nič nezmenilo tak si myslím, že by bolo rozumné označiť podnet za neriešený...
15. september 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, o probléme vieme, v prvej fáze sme nechali vyčistiť všetky kanalizačné vpusty, plánujeme rozsiahlejšiu opravu komunikácií, kde bude zahrnuté aj Fajnorovo nábrežie.

Radoslav Števčík, starosta Starého Mesta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania