Odbojárov - bariera na chodníku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený

Dobrý deň, kvôli stavbe “Nova Vajnorská” je na ulici Odbojárov zo smeru Vajnorská dlhodobo chodcom znemožnene chodiť po jednej strane ulice. Dlhodobo tu chýbal nanovo vyznačený dočasný priechod pre chodcov, (čo ale bolo tento týždeň napravene-ďakujeme). Apelujem však na zle umiestnenie priechodu do parkovacieho miesta kde nonstop niekto parkuje.
Plus sa na tomto úseku začala oprava chodníka - čiže ďalšia uzávierka!!! Prosím o zabezpečenie bezpečného prechodu, keďže z priloženej fotografie mi vychádza, že mam chodiť buď po ceste alebo si cely blok obísť dookola. Ďakujem

29. november 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podnet som postúpila na riešenie oddeleniu územného konania a stavebného poriadku. Stavebník BD Vajnorská bol zamestnankyňou stavebného úradu o podnetoch na predmetnom mieste informovaný a zároveň vyzvaný k náprave.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
07. december 2022

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
na základe informácie zo stavebného úradu by som Vás chcela informovať, že predmetný podnet bol odoslaný stavebníkovi a ten sa za vzniknutú situáciu ospravedlňuje:
"Organizáciu výstavby a dočasné riešenie koridoru pre peších stavebník zrealizoval v zmysle usmernenia príslušnej mestskej časti. Stavebník chybne osadil značku pre peších. Stavebník vykonal nápravu, viď fotografie. Za zaparkované auto v mieste dočasného prechodu pre chodcov stavebník nemôže. Opätovne sa ospravedlňujeme, veríme že chodník na Odbojárov bude dokončený v čo najkratšom čase. "

Podnet bol vyriešený.
Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
07. december 2022

Radka

Dobrý deň, ďakujem veľmi pekne za vyriešenie situácie, nesmierne si to vážim

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania