Parkovanie na pristupe na vyhliadku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Anonymný užívateľ 13. marca 2015 Odoslané z mobilnej aplikácie

Na tomto mieste, ktore sa nachadza v pesej zone na Zidovskej ulici a nejde o vyznacene parkovacie miesto sa bezne parkuje. Nejde iba o porusenie zakona a o pohodlne parkovanie v spoplatnenej zone zadarmo, ale vodici tak blokuju aj vstup na vyhliadku a pristup ku kontajnerom ktore muselo OLO presunut na travu vedla. Preto navrhujem pravidelnu kontrolu miesta zo strany MP alebo osadenie zabrany.

13. marec 2015

Peter

Predpokladam, ze ide o cierne auto v pravo. Pod nim nie je vyhradeny box co znamena ze tam nema co robit (PESIA ZONA).
04. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.

Pri spätnej kontrole neriešených podnetov sme Vašu správu preverili. Chceli sme Vás informovať, že sme sa pre časový rámec podania podnetu rozhodli podnet klasifikovať ako “Vyriešený”. Za neskoré spracovanie sa ospravedlňujeme. Podnety a pripomienky obyvateľov mestskej časti pre nás tvoria hodnotnú spätnú väzbu. Na komunikácii a transparentnosti v tejto oblasti budeme aktívne pracovať.

V prípade ďalších podnetov sa na nás môžete opäť kedykoľvek obrátiť.
Ďakujeme veľmi pekne za Váš čas a pochopenie.

S pozdravom

Samuel Zahradník, Oddelenie komunikácie, Miestny úrad Staré Mesto
04. január 2023

Odkaz pre starostu

Vážení užívatelia a užívateľky portálu,

v minulosti boli napriek bodu 2.6 Pravidiel portálu prijaté aj podnety, ktoré sa týkajú porušovania dopravných predpisov. Z tohto dôvodu podnet presmerovávame na samosprávu ako žiadosť o prehodnotenie osadenia protiparkovacích zábran, alebo o zmenu dopravého značenia (resp. dopravných predpisov), či parkovacej politiky v tejto oblasti. V prípade, že samospráva zašle nesúhlasné stanovisko, podnet bude Uzavretý.

Pre porušovanie platných zákonov je potrebné volať príslušníkov Mestskej Polície na čísle 159. Na základe opakovaného vyjadrenia Mestskej polície k podnetom zasielaným cez portál Odkaz pre starostu, nie je možné vyvodzovať zodpovednosť na základe fotografií v podnotoch, nakoľko polícia vždy vyhodnocuje aj ďalšie okolnosti priestupkov a vie teda konať len na mieste.

Ďakujeme za pochopenie.

Tím Odkaz pre starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania