Roky rokúce neriešené vraky

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Uzavretý
meno
Jozef 15. marca 2015

Chcel by som opäť raz po dlhšej dobe pripomenúť radným pánom, že napriek sľubom, oznámeniam na oknách, sú všetky vraky dodnes na svojom mieste...
Niekoľko krát nahlasované vrakovisko vo dvore Šancová. Dokonca mali už aj oznámenia o odťahu a doteraz NIČ...

Škoda Garde je za tie roky už asi aj prirastená k asfaltu. Hyundai Getz má rozbité okno. Fiat Bravo a krémový Favorit tu bol nahlasovaný úž dva roky dozadu, nikto s ním nič nerobil, až kým zázrakom bez toho, aby sa autá pohli mali zrazu STK a EK (končí im o pár týždňov, preto prosím buďte pripravení na odťah...)
A červený Favorit s ďalším krémovým pribudli túto zimu. Červený dokonca slúži ako obydlie pre bezdomovcov... Oba už pol roka bez pohybu zaberajú parkovacie miesta a špatia okolie...

16. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň.
Ďakujeme za podnet. Na Hyundai bola dňa 16.3.2015 daná 30 dňová výzva na odtiahnutie podľa Zákona o odpadoch autorizovanou firmou Auto Zohor AZ, ktorú sme zároveň vyzvali na odťah.
Ostatné vozidlá sme nahlásili na Obvodný úrad pre cestnú dopravu a pozemné komunikácie, aby začali konanie na vyradenie vozidiel z cestnej premávky a následne aby boli vyradené z evidencie vozidiel.

Ing. Natália Kudláčová
16. marec 2015

Jozef

Milá pani Kudláčová. Na jednej strane Vám ďakujem za odpoveď, na strane druhej spomínané autá boli nahlasované už niekoľko krát. Niektoré z nich mali už aj výzvy, ktoré rokmi zmyl dážď... Takže akú úradnú vážnosť má takáto výzva?

Problém bude vyriešený, až keď autá zmiznú a nie tým, že to nahlásite Vašim kolegom, ktorí na to evidentne kašlú...
17. marec 2015

mravec

Váž.pani Kudláčová , možno by bolo dobré nielen nahlásiť vozidlá na Obvodný úrad pre cestnú dopravu , ale zároveň aj informovať o danej veci ďalej , nakoľko predmetné autá už boli nahlásené viac x a evidentne sa s nimi nič nedeje...A nie napísať , že vozidlá boli nahlásené a tým pádom to je z mojej strane všetko - "idem si dopiť kávu , tak už ma prosím Vás neotravujte , ďakujem" . Vopred Vám ďakujeme , za všetkých obyvateľov spomínanej časti , ktorí vďaka týmto vrakom nemôžu normálne zaparkovať , že nás budete informovať o predmetnej veci aj ďalej , aby sme vedeli , kde sa daná vec "zasekla" a riešili to ďalej ...
19. október 2015

2D

Fiatu opätovne vypršala TK a EK (7/2015), opäť stojí dlhšie bez pohnutia a dlhodobo zaberá parkovacie miesto.
24. február 2016

2D

Napriek tomu, že na Škode bol 16.10.2015 vyvesený oznam, ktorý mal byť zvesený o mesiac na to a vozidlo odtiahnuté, do dnešného dňa sa s ním nič neudialo.

Spodné dve fotografie sú síce zo začiatku januára, no auto stojí bez akejkoľvek známky pohybu alebo záujmu na rovnakom mieste a pribúdajú pred ním staré veci.

K Fiatu je škoda sa vyjadrovať, TK a EK má opäť "platnú", je preparkovaný na opačnej strane, rovnako bez ďalšieho pohybu.
23. január 2017

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Podľa vyjadrenia oddelenia Verejného poriadku bolo MV škoda favorit odstránený.
MV Fiat bravo ma podľa poslednej kontroly predĺženú TK / EK do 10/2017.

Jana Plevová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania