Svetelná križovatka Harmincova pri novom obchode

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Neriešený
meno
Jozef K. 15. marca 2015

Od spustenia svetlenej krizovatky na Harmincovej, pri novom obchodnom dome K. sa tvoria najma v rannych hodinach zapchy v smere do mesta, poobede zase v smere do Dubravky.
Je jasne ze tie auta odtial musia nejako vyjst na hlavnu cestu, ale na ukor jedneho auta tam stojime rano a posuvame sa krokom.

Je mozne upravit krizovatku tak aby bola zapnuta mimo spicky? A to sme ju nezazili pocas snezenia alebo inej "kalamity".

Doteraz bolo zdrziavanie "iba" kvoli autobusom MHD ktore uz 1000 rokov nemozu mat zapustene zastavky, po novom pribudla svetelne riadena krizovatka.

Navyse, od zavedenia dopytovych (aj novych) svetelnych riadenych priechodov pre chodcov, nie je mozne Dubravku prejst na zelenej vlne, to uz len ako ceresnicka na torte :-)

16. marec 2015

Martin

Jozef, k tym zastavkam je dolezite povedat aj to, ze o 200 m maju ludia dalsiu. Tak treba navrhnut bud jednu z tych dvoch zrusit (asi teda tu pri zimaku, ked robi problemy), alebo ju predsunut este pred zimny stadion a tam skusit zapustit, ak sa neda na jej povodnom nieste. Myslim, ze tam su problemy s vyjasnenim vlastnickych pomerov k pozemkom.
17. marec 2015

Mato

Este by som rad dodal, ze po tzv. "oprave" elektrickovej trate je mozne celu Dubravku autom prejst na CERVENU vlnu. Semafory su nepochopitelne nastavene!
24. marec 2015

Lukaska

No a hlavne odporucam sa postavit na balkon domu hned vedla cesty tomu kto toto cele vymyslel! od tych aut stojacich v kolone sa tu neda dychat uz nemam to srdce ani dieta v kociku dat spat na balkon. Tesim sa na avizovanu stvorprudovku ktora nam bude koncit pod oknami nase byty sa znehodnotia vdaka hluku a smogu. A pri tom by stacilo urobit jeden ostrovcek pre autobusy a hore namiesto semaforov kruhovy objazd. Ale ved naco by tu niekto myslel na obyvatelov.
25. marec 2015

Obyvateľ Dúbravky

Posrany Kaufland má v podstate prednosť pred MHD vážne skvelé
26. marec 2015

Eva

Kaufland MČ - Dúbravka uprednostnila na úkor obyvateľov ulíc Húščavovej a Lipského. Hluk, smog, elektrosmog, stupídne reklamy na každom kroku, to je životné prostrednie obyvateľov týchto ulíc a vstupná brána do Dúbravky!!!
27. marec 2015

Michal

No neake vyjadrenie MC k tomuto nebude ? Ten stav na Harmincovej je neunosny. Dalo sa to zo zaciatku obchadzat cez alexyho, ale aj tam sa to uz z rana ucpava.

Zastavky zapustit, a kruhovy objazd. Podakujme tomu kto vymyslel tu svetelnu krizovatku ked to projektovali.
03. apríl 2015

tojejedno

Tiez sa pridavam k zapustenym zastavkam. Tie ranne zdrzania aut a mhd su naozaj obrovske. Cela cesta je nedoriesena, Kaufland to tam svetelnou krizovatkou uplne zabil.
09. apríl 2015

pier

Dobrý deň,
SÚHLASÍM so všetkými vyššie uvedenými príspevkami. Situácia týkajúca sa dopravy v Dúbravke - a to myslím komplexne( električky a nepremyslene doplnené semafóry, tisíckrát upozorňovanie na Harmincovu, samozrejme prejazd a parkovanie na jednotlivých uliciach sídliska atď.) je KATASTROFÁLNA!!!! V Dúbravke som sa narodil, bývam tu už cca 40 rokov avšak teraz zvažujem odchod z tejto lokality hlavne pre laxný prístup dúbravských poslancov, ktorým sú obyvatelia ľahostajný. Inovácie v Dúbravke - ak sa to dá tak nazvať, sú realizované neodborne a vôbec neberú ohľad na občana. Akoby v popredí nebol občan ale čosi iné .... Takýmto prístupom Dúbravka čoskoro príde o status dobrej lokality!!!
17. apríl 2015

Mary

Poslanci Dubravky by si mali uvedomit aj to, ze nie kazdy ma to stastie, ze pracuje v mieste svojho bydliska (a dojde tam aj pesi). Ako je mozne badat kazde rano, VACSINA z nas obyvatelov dubravky, dubravku opusta a potrebuje sa dostat do prace, to ale riadne komplikuje situacia na Harmincovej, a uz aj na Alexyho... Pani poslanci tymto Vas vyzyvam, aby ste kazde rano mesiac v kuse sli autom na druhy koniec BA a naspat idealne okolo 7.30. Mozno je to jednia cesta ako pochopite, ze tento problem je naozaj potrebne riesit. A teraz trochu odveci, ale ak budte poslanci Dubravky organizovat nejake stretnutie ohladom odsuhlasovania zmien v Dubravke (ako bolo stretnutie ohladom ulice Homolova) tak Vas ZIADAM nedavajte do na 16.00. Opatovne pripominam ze obycajny lud ma pracovnu dobu od 8.00 do 16.30 + cesta do Dubravky!
27. apríl 2015

zinok

Jednoznacne krizovatku zburat a urobit tam kruhac. Priestor je tam aj na megakruhac.

A potom druhy kruhac na krizovatke "na vratkach" - Alexyho" tam dole pri tej benzinke na ktorej nemaju benzin.
29. jún 2015

dubravcanka

v civilizovanom svete by samospráva aspoň priebežne reagovala a informovala o riešení tohto problému - ale tu v Dúbravke??-kašlú na nás.... Ja som za zapustené zastávky + zrušenie jednej z nich( nad kauflandom alebo pod ním)
22. september 2015

Neviem Nechcem

Ja neviem ... ako teda? Zas zacal skolsky rok a zdrzanie je v rannej spicke velmi vyrazne. Bude sa to riesit? Alebo sa neda? Pri Black rose mate slusny priestor na manevrovanie. Pripajam hlupy obrazok. Nie som dopravny inzinier, len si kreslim, ale uz to nejako fixnite.
22. september 2015

Neviem Nechcem

No pome pome, blizia sa Vianoce. Rychlo zbuchajte projekt a ked bude volno a sucho, tak prerabajte :D
28. január 2016

U NAS TAKA OBYCAJ

neviem ako vy ale stale bez odozvy samosrpavy.. magistratu.. caka sa na tragediu?..
16. marec 2016

miso

Neviem na co sa caka, auta ktore odbacaju od kauflandu vlavo smerom do dubravky maju zelenu spolu s autami od audi smerom do dubravka a co je najhorsie ze spolu s iducimi autami na zelenu maju zelenu aj chodci . Kazdy den sa stretavam s tym ze auta ignoruju zelenu chodcov . Caka sa asi len na nestastie, kazdy den tam prechadzaju deti ktore doslova utekaju a odskakuju pred autami aj ked maju zelenu.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania