Pohodeny gauc

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený

pohodeny gauc vonku

16. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Po identifikácii vlastníka pozemku, na ktorom sa odpad nachádza, pošleme
vlastníkovi výzvu na odstránenie odpadu.


kancelária starostu
16. marec 2015

Klára

Prečo, keď si niekto dá námahu to sem prásknuť, tak si nedá námahu prásknuť to ako normálny človek na zberný dvor na Starej ivánskej ceste??? Je to rovnako zadarmo - VÁŽENÝ MAGOR! Nehovoriac o tom, že práve v marci sú po Ružinove rozmiestnené veľkokapacitné kontajnery, kde je možné to rovnako dať zadarmo.
16. marec 2015

peter

prosim Vas mohli by ste to odpratat aj spolu s tym smetiskom ktore je tam blizko. dakujem. pretoze majitel to prehodi na druhu stranu a budete to musiet aj tak upratat
16. marec 2015

prom

Klára, možno to niekto nezahodí preto že je magor, ale zo zlosti. Plno mestských častí v Bratislave (neviem či nie všetky) obmedzuje možnosť odovzdať odpad do zberných dvorov viazaných len na trvalé bydlisko toho, čo ho tam chce odniesť! To znamená že ak bývaš v Dúbravke, nemôžeš odovzdať starý vyradený nábytok v Petržalke (možno ani v Ružinove). A prečo by si ho tak chcela odovzdávať? No dobré ráno vážení, 25 rokov tu máme súkromné vlastníctvo a plno ľudí má trvalé bydlisko na adrese A a k tomu vlastní byt na adrese B, (C, D ... - tí zazoanejší), kde všade platí nemalé poplatky aj celoročne za smeti, aj keď tam nikto nebýva (rodina, podnájomník). Nuž a na tej adrese B nemôže nič chodiť vyhadzovať do najbližšieho zberného dvora.
Ja som nikdy nič takéto nevyhadzoval a štvú ma takéto smeti, no viem si predstaviť nasrdenie človeka ktorého mestské časti (smetiari+zberné dvory) dlhodobo každomesačne nútene povinne odierajú z peňazí, a keď raz za 5 rokov chce nasmerovať (aj nebezpečný) odpad na správne miesto, tak má udelený zákaz, alebo zas ho chcú odrať duplicitne platiť naviac - no minimálne naštvanosť je tu namieste, a ako si s ňou platič poradí, to je už individuálne...
17. marec 2015

Klára

Nehnevajte sa, ale vyhodiť niečo od jedu, to sme kde?....Zberný dvor OLO na Starej Ivánskej ceste je pre celú Bratislavu.
19. marec 2015

Laco

jasne ze to niekto naschval tam hodil, mozno aj preto ze tu je taky bordel v celom meste ze toto tu nebude tak vadit nikomu ..... no nie?
26. marec 2015

Peter

Prom - ste niekedy boli na zbernom dvore? Nik tam podla obcianskeho nekontroluje odkial ste.....nikto nikoho neobmedzuje odovzdat odpad z mimo svojej mestskej casti, mate mylne informacie. Staci im tam zavolat a presvedcit sa.
05. apríl 2015

občiansky preukaz, bydlisko

"Povinnosti dovozcu odpadu:
Pri dovoze odpadu na zberný dvor je dovozca povinný prihlásiť sa u pracovníka zberného dvora a riadiť sa jeho pokynmi.
Dovozca je povinný predložiť službukonajúcemu pracovníkovi občiansky preukaz na zápis do evidencie.
V knihe dovozov odpadu pre štatistické vyhodnocovanie bude zapísané meno a priezvisko, bydlisko, druh a množstvo privezeného odpadu. Ďalšie osobné údaje nebudú zaznamenávané."
19. máj 2015

Jozo

tento podnet vyriesila zelena hliadka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania