Chodník na Nejedlého ulici

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

Uzavretý
meno
Martin 18. marca 2015

Dobry den, chodnik za ZS Nejedleho, bol dlhorocne zanedbavany a jeho stav havarijny. V novembri minuleho roka sa zacala jeho rekonstrukcia, vyfrezovanim poskodenych casti a z jednej strany bolo zacatie pokladky noveho asfaltoveho povrchu. To vsak nebolo dokoncene a momentalny stav zobrazuje fotografia. Chcem sa spytat, preco sa rekonstrukcia nedokoncila a ci sa v dohladnej dobe planuje v rfekonstrukcii pokracovat. Myslim si, ze pocasie je minimalne take praiznive ako bolo na konci novembra. V sucasnosti sa na ostrych hranach po frezovani mozu deti pri pade poranit.

04. apríl 2015

Lenka

chodnik popri plote zakladnej skoly na Nejedleho ulici je uz niekolko mesiacov pripraveny na asfaltovanie avsak uz min. 3 mesiace sa s nim nic nedeje.Cast chodnika uz zaasfaltovana je a dalej uz nic. Dockame sa dokoncenia?
30. september 2015

Odpoveď samosprávy

Chodník je opravený.

Rastislav Bagar, prednosta MÚ
03. október 2015

Lenka

Je chvályhodné,že vyfrézované časti chodníka sú už konečne po takmer roku zaasfaltované,ale čo tá jama pred vjazdom do školy??veď tam bude stále stáť voda?to naozaj nikomu nevadí táto polovičná robota?škoda,že tie desiatky mamičiek čo po ňom denne prejdú s kočíkmi alebo s deťmi na trojkolkách či bicykloch,musia aj tak prekonávať túto úžasnú časť chodníka :-(
22. december 2015

SelfMan

Je koniec decembra a ta jama s vodou je tam stale.
29. december 2015

Martin

Tiez si myslim, ze sa to uz mohlo a malo dotiahnut do konca. Casto je v tej jame vody po clenky.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania