Kontajnery na odpad na Fadruszovej

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
U NAS TAKA OBYCAJ 20. marca 2015

Na Fadruszovej ulici, medzi vchodmi č. 2 a 4, sú kontajnery na odpad umiestnené na ceste. VZN MČ Bratislava - Karlova Ves č. 2/2011 určuje, že "zberné nádoby na komunálny odpad nesmú byť umiestnené na verejnom priestranstve, okrem nevyhnutne potrebného času pred ich vyprázdnením", pričom pod verejným priestranstvom sa rozumejú aj cesty.
Prosím preto samosprávu o vyjadrenie sa k tejto problematike a o zváženie vybudovania kontajnerového stojiska na Fadruszovej ulici, aby kontajnery nestáli na ceste.
Obdobným problémom sa už zaoberajú tieto dva podnety - https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/14898/neporiadok-okolo-kontajerov-na-j-stanislava a https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/14899/kontajnery-na-ceste-na-ul-h-melickovej - ku ktorým sa samospráva vo veci umiestnenia kontajnerov do dnešného dňa nevyjadrila!

Prosím tiež o zabezpečenie vyčistenia okolia týchto kontajnerov, pri ktorých sa nachádza na zemi odpad a sklo.

23. marec 2015

kris

Dobrý deň p. Beladič,

zmienený podnet v súvislosti s kontajnermi umiestnenými pri ceste pred vchodmi Fadruszova 2-4 riešime v spolupráci vlastníkov BaNP bytového domu Karloveská 16-20; Fadruszova 2-8; Kempelenova 13-15(spravuje K.R.S., s.r.o.) a bytového domu Karloveská 22,24; Fadruszova 1-11 (spoločenstvo vlastníkov) tým spôsobom, že máme záujem vybudovať spoločné uzavreté kontajnerové stojisko pre oba bytové domy na mieste nevyužívaného "prašiaku" pri hlavnej ceste. V tejto veci už konáme.

spravca uvedených bytoviek
16. jún 2015

Admin KV

MiÚ MČ Bratislava - Karlova Ves dnes zmenil zodpovednosť za riešenie podnetu na "správcu alebo spoločenstvo vlastníkov bytov (SVB), ktorý spravuje bytový dom a ktorého súčasťou je stojisko kontajnerov", s poznámkou: "MČ neurčuje miesto stojiska ani miesto uloženia kontajnerov. Správca alebo SVB komunikuje s Magistrátom Hl. m. SR Bratislavy a pripadne s OLOm. a.s."

Michal Molčányi
administrátor OPS Bratislava - Karlova Ves
20. október 2015

mio mio

Oktober 2015:
smeti po ceste - nebezpecie pre premavku, pre hygienu etc.
spravca budovy - vase vyjadrenie vystavby stojiska je v nedohladne...
09. december 2015

marcel z maleho mesta m

vybudovane stojisko pre kontajner,
10. december 2015

U NAS TAKA OBYCAJ

hallo, este treba kontajnery do koje prestahovat.. tomu davam mesiac..
30. december 2015

KRISTUŠAT NEKI

Spravca bytovky odpoveda - Dobrý deň,
kontajnerové stojisko pre bytový dom Karloveská 16-20, Fadruszova 2-8, Kempelenova 13-17
bude plne funkčné od pondelka 21.12.2015.


Cize ostatne kontajnery, ktore su vo vacsom pocte - Karloveska budu nadalej zaparkovane ilegalne na krajnici cesty a hned pod oknami bytovky ...?

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania