Vrak na ČSPL Slovnaft, Dolnozemská cesta

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Ján 23. marca 2015

Dobrý deň prajem, na čerpacej stanici pohonných látok Slovnaft na Dolnozemskej ceste pri Ekonomickej univerzite sa nachádza vrak vozidla FIAT bez platnej TK a EK. Vrak sa tam nachádza minimálne 2 roky a zrejme to vedenie Slovnaftu nevadí...
O neupravenej zeleni radšej ani nepíšem...
Kazia si dobré meno a zároveň dochádza k blokovaniu prístupovej komunikácie.

26. marec 2015

Ivan

Zodpovednosť je asi na nájomcovi čerpacej stanice, ak nie je priamo prevádzkovaná Slovnaftom, inak je to hanba, každý deň vidím v BA väčšiu a väčšiu špinu, nikoho to netrápi, všade sú odpadky, vraky, nevšímavosť, neporiadok, hnus. Zdravý a logicky mysliaci človek, ktorý podniká ako majiteľ, alebo nájomca čerpacej stanice naozaj nevidí, alebo mu to nevadí, že na vlastnom dvore, ktorý by mal sám od seba zveľaďovať a udržiavať má taký vrak?
Smutné.
26. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Pracovníci oddelenia životného prostredia vykonali dňa 26. 03. 2015 kontrolu daného vozidla Fiat bielej farby, evidenčné číslo BA 127 HP, umiesteného vedľa umyvárne vozidiel v areáli čerpacej stanice Slovnaft na Dolnozemskej ceste a zadokumentovali ho. Ako zistili na mieste kontroly, celý priestor vrátane pozemku pod čerpacou stanicou patrí majiteľovi, ktorým je spoločnosť Porsche Bratislava. Mestská časť Bratislava-Petržalka nemá právo riešiť parkovanie vozidiel na súkromnom pozemku.

mestská časť BA-Petržalka
15. apríl 2015

Ján

Dobrý deň, podnet prosím označte ako vyriešený, vrak je odstránený a zeleň je vyčistená, hneď to vyzerá lepšie.
Chcel by som poďakovať pani Kataríne Horňákovej zo spoločnosti Slovnaft, a. s., ktorá zabezpečila, aby bol vrak odstránený, paradoxne MČ BA Petržalka v tejto veci nevykonala okrem obhliadky nič, aj keď si samozrejme uvedomujem, že ide o súkromný priestor. Ďakujem aj tomuto webu za zverejnenie a želám si, aby sme si svoje prostredie viac vážili a udržiavali. S pozdravom.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.