Ševčenkova - stromy označené na výrub?

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

V riešení
meno
PotPalo 28. januára 2023

Stromy označené na výrub?! Prečo? Sú vzrastlé, zdravé, a hniezdia na nich vtáci. Od výstavby električky sú vzdialené viac ako 50 metrov. Taký veľký strom nenahradí ani 30 vysadených malých, prosím neničte pľúca Petržalky. Občania nesúhlasia so zbytočným vyrúbaním väčšiny zelene v tejto zóne. Pri predložení projektu električky sa nikde nepísalo že sa vyrúbe 80% stromov z celej zelenej zóny v okolí, nielen v koridore električky.

28. január 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
30. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet, ktorého prijatie týmto potvrdzujeme. Pridelili sme ho kolegyniam a kolegom, ktorí majú riešenie danej agendy v kompetencii. O priebehu riešenia Vás na základe obdržaných stanovísk budeme priebežne informovať.

S pozdravom,
Kto? Oddelenie tvorby mestskej zelene

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislavy
22. máj 2023

PotPalo

Takže sa to rieši tak, že sa potichu plánuje vyrúbať 99% stromov, všetko zabetónovať a nastavať tam všade domy napriek protestu občanov?! Je mi zle z tejto skorumpovanej chamrade, pozatvárať to všetko. Posledná zelená zóna čo máme a chcú z nej spraviť hnusné mesto. A prečo? Pre zisk developerov. Nemáte ešte dosť? Buďte prekliaty na veky, Vallo a spol.!

V utorok sa vraj dá prísť vyjadriť svoj názor do DK Zrkadlový háj, o 17:30. Dajte vedieť aj ostatným, zachráňme čo sa už nikdy nebude dať vrátiť až to zničia.
22. máj 2023

PotPalo

A samozrejme zasa starý známy trik, kde sa zastavia parkovisko Gessayova 14 až 20. Asi máme stále moc parkovacích miest, že?! Prečo sa tu stále robí všetko PROTI OBČANOM?! Takýchto miest bolo viac, kde bolo využívané parkovisko a nebol problém s parkovaním (Osuského, Starohájska). Potom na mieste parkoviska postavili bytovku, na mieste priľahlej zelene spravili zopár parkovacích miest, a teraz je to katastrofa tu zaparkovať, autá sú všade, zeleň skoro nikde. A ešte z toho že nieje kde parkovať profituje hyenistický parkovací systém. Na ľuďoch v núdzi sa najlepšie zarába. Problém nevyriešiť, a ešte podojiť ľudí ktorí ho majú, to vedia. Návštevy mi odmietajú prísť lebo sa boja pokuty. Katastrofa. Hypermarkety začali byť hyeny tiež, pekne obmedziť/spoplatniť parkovanie, takže smolík (ja osobne v obchodoch kde je závora pred parkoviskom zo zásahy nenakupujem, je to vizitka toho že obchodníkovi ide čisto o zisk). Načo je niekto primátorom, keď sa bojí postaviť vplyvným developerom ktorým ide iba o peniaze?!

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania