Chýbajúci chodník Strečnianska

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý
meno
hedviga 24. marca 2015

Od ZS na Strečnianskej je v smere na Šintavskú ul. vybudovaný chodník zo zámkovej dlažby, ktorý však nie je vyústený ani na Strečniansku ul. (smerom k zastávkam MHD), ani na Šintavskú ul. Resp. k Šintavskej ul. sú dobrých 30 rokov položené betónové panely, ktoré sú v dezolátnom stave – viď foto a k zastávkam MHD vedie vyšlapaný chodníček (keď naprší – po členky blato).
Snáď by bolo vhodné vybudovať tých pár metrov chodníka. Je to dosť frekventované miesto, kadiaľ prichádza množstvo ľudí napr. do Polikliniky Strečnianska.
A ten krík, ktorý dokázal zlomiť betónový panel naozaj nemá kto vyťať?
PS: Petržalka je plná 30 – 40 ročných provizórií. Snáď by aj tento kapitalizmus už mohol aj niečo „drobné“ vybudovať, opraviť, nielen žiť z toho, čo bolo postavené za predchádzajúceho režimu a ešte aj to necháva zdevastovať.

31. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Podnet sme zaregistrovali. K návrhu sa však budeme môcť vyjadriť až po získaní stanovísk ďalších inšitúcií a po zohľadnení viacerých uhlov pohľadu.

mestská časť BA-Petržalka
24. október 2015

Dušan Oravský - Všestranko o.z.

ako pokročila MČ v získavaní stanovísk ďalších inšitúcií a analýze viacerých uhlov pohľadu? Nie som si istý že tento podnet je v stave v RIEŚENÍ, nakoľko min. 7 mesiacov nie je žiadna odozva.
09. september 2016

hedviga

Haloooooooo, budíček!
Už sa mestskej časti podarilo nájsť uhlomer?
Mali na to viac ako 1 a pol roka. Bude sa konečne niečo aj robiť?
26. január 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ospravedlňujeme sa za dlhšiu nečinnosť pri riešení tohto podnetu. Aktuálne prebiehajú práce na trati pre električky, pričom budú dobudované aj chodníky.

Vopred ďakujeme za pochopenie a trpezlivosť.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka
15. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po preverení konštatujeme, že sa nasledujúce roky chceme s prihliadnutím na rozpočet MČ zamerať hlavne na opravy, už vybudovaných komunikácii, ktoré sú v havarijnom stave. Následne sa budeme môcť venovať aj opodstatneným žiadostiam na vybudovanie nových chodníkov, ktoré sa nachádzajú v zozname referátu investičných činností. V tomto prípade je však možné, že predmetný chodník bude dobudovaný v rámci infraštruktúry pri výstavbe električkovej trate.
Ďakujeme za porozumenie.
Kto? Referát investičných činností
Kedy? 2023

Jana Ryzá, referát komunikácie MČ Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania