Priechod pre chodcov - Vajnoria

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
M. 25. marca 2015

Dobry den, chcela by som sa informovat ako bude pred obch. centrom Vajnoria, smerom k bytovke Pri starom letisku 2, rieseny prechod pre chodcov. Pred výstavbou Vajnorie sa prechod nachadzal pri zastavke autobusu 56-pred cinskymi skladmi.
Momentalne je nanovo "naciarovana" cesta, ale prechod zmizol a namiesto neho su odbocovacie pruhy. Chodnik konci pri zastavke MHD, vchode do TNT a prechod pre chodcov na protilahly chodnik uz neexistuje. Akym spôsobom to bude riesene?
Vopred dakujem za odpoved.

25. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za Váš podnet.
Váš podnet postupujeme na riešenie príslušnému odbornému referátu úradu a o výsledku Vás budeme informovať.
Aj keď sa budeme snažiť Váš podnet vybaviť čo najskôr, chceme poprosiť o trpezlivosť a ohľaduplnosť vzhľadom k tomu, že každý referát úradu rieši nemalé množstvo už došlých úloh.
Ďakujeme za pochopenie.

S pozdravom

Mária Horváthová
Sekretariát starostu
MČ Bratislava – Vajnory
03. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,
po preverení Vašej pripomienky v projektovej dokumentácii spevnených plôch stavby Obchodného centra Vajnoria sme zistili, že predmetný prechod pre chodcov od obchodného centra k zástavke MHD ostane zachovaný. Uvádzame však, že príslušným špeciálnym stavebným úradom pre stavebné úpravy komunikácie Pri starom letisku je Hlavné mesto Bratislava. Tento stavebný úrad bude aj uvedené stavebné úpravy na komunikácii kolaudovať spolu aj s trvalým dopravným značením vrátane prechodu pre chodcov. V súčasnosti ešte stavebné práce ani definitívne dopravné značenie nie sú ukončené.

S pozdravom

Ing. Zuzana Klaučová
Vedúca stavebného oddelenia
MČ Bratislava - Vajnory
07. apríl 2015

TG

Priechod pre chodcov dnes namalovali, takze podnet sa moze uzavriet.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania