Pán starosta, čo vy na to?


V riešení
meno
medick 25. marca 2015

Mestská polícia iniciatívne papučuje napríklad na hranici križovatky alebo pred zastávkou MHD. Je to fajn a vodičov to hádam časom naučí. Ale čo tieto prekážky? Na chodníku, na prechode, na trávniku pri dome... nevadí? Lebo nie je na to zákon? Tak si poštudujte zákony, starosta aj policajti. Zákon na to je, len sa niekomu nechce.

26. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Váš podnet sme z dôvodu vecnej príslušnosti preposlali na Mestskú políciu.

OVDŽP MÚ DNV
28. marec 2015

Ľubica

Taketo parkovanie pred vchodmi zamedzujuce aj vstupu do bytoviek a terorizujuce obyvatelov vchadzajucich dnu a ine sa stalo ako keby beznou sucastou, s ktorou sa akoze slusni maju zzit. Deje sa to najma po navrate ludi vecer domov a cez vikend a vtedy sa mi zda, ze akosi zrovna nikto cielene neobchadza DNV a pritom to mnozstvo pokut co sa da vybrat je ohromne. Podotykam, ze taketo parkovanie sledujem aj ked su inde volne miesta...pred branou si niekto skratka vytvori svoje uplne domov najblizsie parkovacie miesto a je to jeho...nikto ho neporiesi tak co sa on bude obmedzovat...
01. apríl 2015

medick

Zdá sa, že starosta či kerý oný zareagoval osadením pár balvanov a jedného nevzhľadného a nebezpečného ihlanu z betónu na príjazdovú cestu k chodníku na M. Marečka. Balvany sú povedzme že OK, ale ten ihlan je dobrá konina - naše obecné vedenie nechápe, aký význam a prečo majú napr. biskupské klobúky - ide o to, že autá záchranného systému ponad ne prejdú, ale osobné autá nie. Takto v podstate obmedzili i príjazd záchranného systému. Nepochybujem, že biskupské "čapice" si dokáže odliať aj DENOVA a bude to vzhľadnejšie, praktické a bezpečné. <img src="http://www.adoxbeton.sk/image/firma1.jpg">
25. september 2019

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, v prípade zistenia porušenia dopravno-bezpečnostných predpisov je potrebné kontaktovať Mestskú políciu hlavného mesta SR Bratislavy na čísle 159. Zároveň prosím o zmenu zodpovednosti na Mestskú políciu.
Kto? Mestská polícia

Mgr. Erika Labašková
referent organizačných vecí a podnikateľských činností
Mestská časť Bratislava-Devínska Nová Ves
04. október 2019

Odpoveď samosprávy

Príslušníci Exp. MsP BA IV popri plnení ďalších služobných úloh zamerajú svoju činnosť aj na riešenie parkovania vozidiel v tejto lokalite.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Bc. Marcela Sabinová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania