Studenohorská-parkovanie-problémové


Neriešený

Vozidlá dlhodobo parkujú v strede ulice, často je to veľmi ťažko prejazdné, dodávky do 3.5t tadiaľto nevedia často ani prejsť, žiadam mestskú políciu o pokutovanie a riešenie problému, nie je prijateľné, že si niekto len tak začne parkovať v strede cesty. Neviem si predstaviť, že takto začneme parkovať napr. v strede Hodonínskej a zostalo by to tak. Mestská polícia bola opätovne kontaktovaná, najmä v prípade parkovania cez žlté vyfarbené miesto na vrchu problémového úseku, avšak jedná sa tu o systémový problém a nie jednorazový.

07. február 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
24. február 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
25. február 2023

Lukáš

Dobrý deň, rieši sa nejakým spôsobom tento podnet? Stále chodím okolo a cítim sa ako v autoškole na skúške, kde som musel manévrovať medzi kužeľmi. Riešte to prosím.
13. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Hliadky MsP vykonávajú kontrolu parkovania na ul. Studenohorskej a vodiči vozidiel, ktorí sa dopúšťajú priestupku sú riešení v zmysle zákona č. 8/2009 Z. z.
Problematiku sme riešili aj s pracovníkmi MiÚ Lamač, pričom sme dostali informáciu, že do budúcna bude úrad riešiť parkovaciu politiku a bude vyznačovať parkovacie miesta.

Bc. Marcela Ťarcha

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania