Pieskovisko - Uhrová

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený

Doplni niekto pieskovisko?

31. marec 2015

juraj turcan

pre Jozef Varga: doplnenie piesku nestačí,je treba požadovať od správy mesta dodržiavanie Vyhl.MZ SR číslo 521/2007,stačí si zadať do prehliadača dopyt :základné požiadavky na pieskoviská.Naozaj by som rád vedel,či budú povinnosti z Vyhl.dodržiavať.To nehovorím podľa foto,že konštrukcia nespĺňa normy ktoré stanovila EÚ(za ťažké platy tam vymýšlajú zákony,no štáty na ich plnenie kašlú).
05. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ďakujeme za podnet. Piesok je pripravený a čoskoro bude doplnený.

Jana Plevová
06. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Dnes bol chýbajúci vymývaný štrk doplnený.


Jana Plevová
06. máj 2015

Juraj

pre Jana Plevová:rád by som vedel či mienite udržiavať pieskovisko tak ako stanovuje Vyhl.MZ SR č.521/2007 Z.z.,čistenie každých 14 dní,polievanie pitnou vodou atď.Doplňovanie pieskom nie je údržba,bližšie informácie včítane výśky pokuty vám poskyrne RÚVZ.
14. máj 2015

Jozef

Pani Plevova. Doteraz bol v okolí preliezky situovanej v honosnom kruhu aspoň piesok frakcie 0-4. Teraz po doplneni vymyvaneho štrku frakcie 4-8 sa deti už nemajú možnosť možnosť hrať s lopatkami a formičkami. Tzv. Pieskovisko spustlo. Vy ste pravdepodobne nemali detstvo, alebo nechodite na detdke ihriska.
14. máj 2015

Juraj

No,táto frakcia piesku 4-8 pre vyrábanie bábovičiek nie je vyhovujúca,ale mne na stavbu mojej rezidencie by bola celkom vhodná,takže to grátis vymeníme.Presne takto sa to robí(nemám dôkazy) aj s kmeňmi pri spílení stromov verejnej zelene v meste.A ty občan ,vieš o týchto akciách svojich volených zástupcoch veľké h-vno.Aj takto sa dá....

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania