Kontrolór?

Zodpovednosť za riešenie: Slovak Telekom

Vyriešený
meno
Anonymný užívateľ 17. mája 2012

Dobry den, neviem ci je to normalne, ale na Kpt. Rasu dnes chodil clovek vraj z Telekomu, po bytoch a zistoval, kto je pripojeny k akej sieti - ci optickej, alebo cez stare pripojenia... ak niekto neotvoril, vykrikoval, ze budu musiet ist na pobocku a za tieto info si zaplatit ... no neviem, ale podla mna Telekom vie kto je kde a cez co pripojeny ...

18. máj 2012

Odpoveď samosprávy

Naše interné procesy, ako aj zmluvné vzťahy s tretími stranami sú nastavené tak, aby pri predaji našich produktov cez zmluvných partnerov nedochádzalo k podobnému konaniu. Podnety v tejto súvislosti preverujeme. Akékoľvek informácie poskytnuté podomovým predajcom si zákazník môže overiť na bezplatnej linke 0800 123456 alebo na ktorejkoľvek našej predajni.

Martin Vidan
hovorca pre korporátne záležitosti
Slovak Telekom, a.s.
14. jún 2012

Ano Nym

... take nieco ako popisuje uzivatel hore sa stalo aj v nasom dome, ja som nebol doma ale manzelka vravela ze klopali aj u nas ale kedze zo zasady neotvara, tak isli prec a potom bliakali u niekoho vedla
21. október 2014

Karol Bojar

Tento podnet by mal byt oznaceny ako vyrieseny - Telekom odpovedal jedinou moznostou aku mali; a to kontaktom na linku kde sa da akekolvek podomove pobehavanie overit.
Telekom nemoze kontrolovat bezprizornych ludi ktori sa vydavaju za kadekoho.

Zodpovednost je na obcanoch - ak niekto narusuje domovy poriadok alebo osobnu slobodu, je potrebne privolat hliadku PZ SR.
21. október 2014

Anonymný užívateľ

Rad by som doplnil, ze nie som zamestnancom ani zastupcom firmy Telekom a nemam s touto firmou ziadne zavazky - len nepovazujem za korektne nechavat podnet ako nerieseny ak zan firma nemoze.

Rovnako by som sa "zastal" akejkolvek mestskej casti a/alebo jednotlivca.

Karol Bojar

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania