Detské ihrisko pri Jakšovi

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Michal 27. marca 2015

Dobry den,
v prvom rade ocenujem ze MU Dubravka zacal komunikovat na tomto portali! :)

teraz otazka : detske ihrisko pri Jaksovi je v dezolatnom stave, postupne boli len odstranovane jednotlive drevene atrakcie ktore sa rozpadavali. Aktualny stav je ze zostali uz iba 2 smyklavky este pomaly z cias socializmu. Ostatne detske ihriska MC uz pekne revitalizovala ale toto nechala uplne zchatrat.

Je vobec v dohladnej dobe plan nieco s tym robit ?

Dakujem za odpoved

13. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

V našej správe areál na Sokolíkovej nie je.Nie je nám známe komu areál patrí.

Szabová,STaRZ
26. júl 2016

Michal

cize ihrisko nikomu nepatri ? Nikto nieje zodpovedny? Za ten rok sa len dalej viac rozpadava. A MC Dubravka kasle na rodicov z oblasti , nech s detmi chodia na Bagarovu alebo Peknikovu ? Nic blizsie pre tuto oblast nie je !
11. september 2016

Martin

Dobry den, kataster pise ze vlastnik je hlavne mesto, najomca je Jaksik. Ak by sa ta betonova dzungla zmenila na ihrisko bolo by to super.
08. október 2017

Jan B

zrekonstruovat to ihrisko by podla aktualnych noriem by bolo super
20. november 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

ospravedlňujeme sa, že sme na podnet v minulosti neodpovedali. Mrzí nás nedôsledná komunikácia z minulosti. Dnes sa snažíme o jej zlepšenie a v rámci toho sa vraciame aj k starším podnetom.
Momentálne toto ihrisko Magistrát hlavného mesta rekonštruuje. Rekonštrukcia bude trvať približne do konca roka 2021. Za tento čas premeníme asfaltové ihrisko na viacúčelový priestor s multifunkčným ihriskom, vymeníme detské zostavy za nové a zrekonštruujeme aj spevnené plochy, kanalizáciu, vnútroareálové múriky a oplotenie. V rámci revitalizácie tiež osadíme nové lavičky, odpadkové koše, vybudujeme nové osvetlenie a vysadíme novú zeleň.
Za obmedzenia počas revitalizácie sa ospravedlňujeme a veríme, že nový verejný priestor na Hanulovej sa stane príjemným miestom pre váš oddych, športové aktivity, hru i komunitný život.

S pozdravom
Kto? Generálny investor Bratislava
Kedy? do konca roka 2021

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
08. august 2022

Ľubomír

Ihrisko je zrekonštruované (:

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania