Slovanské nábrežie- Znehodnotené pôvodné murivo

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devín

Neriešený
meno
Antoan 20. februára 2023

Budova pred rekonštrukciou. Znehodnotené pôvodné murivo z kameňa farebným náterom. Kto zaplatí prácne očistenie múru , keď sa bude budova rekonštruovať ? Zbytočne sa navýši cena ktorú zaplatíme my všetci.

20. február 2023

Julo

Vallo ma rad sedivu Bratislavu.
22. február 2023

Haky

polohou velmi atraktívne miesto a tak zúfalo vyzerá....🤦
28. február 2023

jajbolina

Toto je zas čo za podnet? Autor príspevku videl ako bola budova (aj ten spodok budovy) posprejovaný? Magistrát písal že ide o antivandal farbu. Ale ak autor má problém s týmto náterom, môže dať magistráru verejný prísľub že každý sprejerský kúsok na tejto budove očistí na vlastné náklady.
Podľa mňa ide o správny počin, konečne táto budova je aspoň vizuálne upravená dokým prebehne súdne konanie o určenie vlastníka budovy.
02. marec 2023

Julo

Ta budova sa mozno zbura. Len este neprisiel jej cas.
19. február 2024

Martin Uváček

Mesto sa mimosúdne dohodlo s firmou, ktorá to má už 30 rokov v prenájme a mesto sa súdilo o neplatnosť tejto zmluvy. Bývalý amfiteáter z čias 3. ríše by sa teda mal konečne vrátiť mestu.
19. február 2024

jajbolina

Pán Uváček, Bratislava je v zlej finančnej situácii. V čase keď nie je schopná opravovať ani hlavné chodníky v mestských častiach, predĺžiť Saratovskú ulicu (aby sa vybudoval TIOP Bory cez eurofondy), rekonštruovať v kritickom stave Devínsku cestu..., tak pochybujem že nájde financie na tento amfiteáter. Chátranie budovy bude pokračovať.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania