Čierna skládka

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

V riešení
meno
Jozef Červenka 31. marca 2015

Už raz nahlásená čierna skládka, nedôsledne odstránená a opäť sa rozrastajúca. Plasty, pneumatiky, drevo, stavebný odpad, papier. Pre dobrú dostupnosť autom a odľahlosť "obľúbené" miesto pre nelegálne vyhadzovanie najrozličnejšieho odpadu. Skládka pokračuje aj ďalej za rozpadnutým plotom v obrovskom rozmere v opustenom areáli, kde sa zdržujú bezdomovci.

31. marec 2015

Xena

Sme naozaj taky nekulturny narod?
01. apríl 2015

Martin

Nie národ, ale je tu pomerne veľké percento nekultúrnych dementov.
03. apríl 2015

Xena

venuje mesto takymto podnetom poxornost? A co miestne samospravy?
09. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Vyzveme vlastníka pozemku aby zabezpečil nápravu.


kancelária starostu
20. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
K Vášmu podnetu uvádzame, že mestská časť vyzvala vlastníkov pozemkov, aby zabezepečili poriadok na svojich pozemkoch. Mestská časť v súčasnosti robí zoznam skládok, ktorých likvidácia je finančne náročná. Na odstránenie takýchto skládok požiadame o dotáciu z Ministerstva životného prostredia SR z environmentalnych fondov.


kancelária starostu
04. august 2015

Jozef Červenka

Predpokladám, že mestská časť po výzve (máj 2015) má daný termín na reakciu zo strany majiteľa pozemku. Majiteľ teda zrejme nereagoval (august 2015). Tým je vec pre mestskú časť vybavená?
19. január 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
tento podnet bol zaradený v zozname s ktorým Mestská časť Ružinov žiadala o grant, resp. dotáciu z Envirofondov na sánáciu čiernych skládok v katastri Ružinova.
Nakoľko dotáciu sme nezískali, opäť vyzveme vlastníkov , aby odstránili čiernu skládku. Jedná sa o veľmi rozsiahlu skládku na niekoľkých pozemkoch.



kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania