Záporožská - dlhodobo odstavené vozidlá

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Uzavretý

dlhodobo odstavene auta. jedno polske RP75678 a jedno slovenske PP998EN na modrych boxoch.
polske 5-6 tyzdnov PP 4 tyzdne

02. marec 2023

Jakub

Odporucam vam trochu si dostudovat tuto problematiku, slovenske vozidlo ma platnu stk aj ek az do 2024 tato info sa da vygooglit online, a ked auto nie je riesene v zone co vyzera ze nie je este ma urcite aj platnu rezidentsku kartu resp uhradene parkovne. Toto nie su veci co sa riesia vasimi subjektivnymi pocitmi.
02. marec 2023

M S

@jakub. je v zone s regulovanym parkovanim (modre boxy)
02. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

to, či sú vozidlá zaregistrované v petržalskom parkovacom systéme a majú na daných miestach oprávnenie parkovať 24/7 preverujeme u kolegov.
Kto? Referát statickej dopravy
Kedy? marec 2023

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
02. marec 2023

Jakub

Mmm Mns no a ako ste prisli na to ze to nie je auto co pouziva petrzalcan? ved moze mat aj v modrych zonach registrovane auto od rodinneho prislusnika alebo sluzobne vozidlo z polska atd. Nenapisali ste z coho ste urcili ze tam parkuju neopravnene a povazujete ich za vrak - o tom je tato sekcia. Ak si myslite ze niekto iba nema zaplatene parkovne staci dat tip mestskej policii...netreba to tahat sem podla mna. takych aut by sa nasli stovky aj tisice nema to tu co robit.
02. marec 2023

M S

preto som dal podnet.
03. marec 2023

Ajeťák

Minimálne vozidlo s EČV PP998EN nie je odstavené, aktuálne sa nachádza na inom parkovacom boxe...
Fakt by tu mohlo prestať ľuďom vadiť ak si niekto zaparkuje svoje auto na dlhšie a pritom nikomu nezavadia, pravdepodobne má vybavené rezidentske parkovanie (ak by nemalo, tak má papuču alebo lístok)...
03. marec 2023

M S

a preco na to maju doplacat ludia co tu maju trvaly pobyt? mali by byt zachytne parkoviska, kde budu parkovat ti, co sem dochadzaju. je to diskriminacia a obmedzovanie domacich.
03. marec 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

po preverení u kolegov je parkovanie oboch vozidiel na mieste v poriadku.
Kto? Referát statickej dopravy
Kedy? marec 2023

Dávid Pavlík, referát komunikácie MiÚ Bratislava-Petržalka
03. marec 2023

Ajeťák

Diskriminácia a obmedzovanie domácich :D :D Dosť bolo srandy, ide o zónu kde je povolené parkovanie len pre zaregistrované vozidlá,vozidlo musí byť zaregistrované a to len ak má majiteľ alebo užívateľ trvalý pobyt v Petržalke, takže z toho vyplýva, že je domáci... (vozidlo nemusí byť písané na toho, kto ho využíva, resp. po 1.1.2023 sa nemenia EČV pri prepise vozidla z okresu do okresu...)

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania