Neodpratané drevo po oreze

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

Vyriešený
meno
Karol Bujaček 01. apríla 2015

Drevo po plánovanom oreze nebezpečných stromov (boli naklonené a nad školským dvorom, a aj tak sa zdá, že spílili iba časť z toho, čo spíliť mali) už niekoľko dní, od 25. 3. - takmer týždeň, ležia len tak na chodníku.

04. apríl 2015

Karol Bujaček

Drevo niekto čiastočne odpratal. Chodník zostal zašpinený od hliny a pilín, koreň stromu zostal ležať na chodníku, po okolí sa povalujú bielo-červené pásky. Drevo nebolo odpratané preč, ale nahádzané na múr nad chodníkom. Odtiaľ však padajú na chodník kusy dreva. Takéto riešenie orezu stromov a upratanie miesta po oreze je neprípustné.
10. apríl 2015

Karol Bujaček

Odpad po pílení je o trocha viac odprataný, ale stále sa na chodníku nachádza koreň stromu a drevo padá z priestoru nad múrikom na chodník.
05. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za podnet. Drevo po oreze bolo ihneď odstránené.

Jana Plevová
05. máj 2015

Karol Bujaček

Pani Plevová, to si robíte srandu, alebo Vám toto niekto naozaj povedal ako oficiálnu odpove? Drevo odpratal jeden z miestnych obyvateľov, ktorý sa na to už nemohol pozerať.
05. máj 2015

Karol Bujaček

Pre upresnenie, odpratal iba veľký kmeň, všetky malé konáre zostali v kríkoch. Máte ich na tej fotografii.
05. máj 2015

Robert Puk

Odpad z dreva je tam stále. Vidím, že pracovnou metódou radnice je klamstvo a nič iné len klamanie občanov. Pani Plevová sa asi chce dostať do médii, umožním jej to.
13. máj 2015

Robert Puk

Nebolo odstránené doteraz, to čo nahádzali hore na múr padá na chodník.
15. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Oddelenie verejného poriadku má písomný záznam o odstránení nečistoty a konárov z orezaných stromov. Dňa 13.5.2015 prebehla osobná obhliadka.


Jana Plevová

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania