Chýbajúci poklop

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Vyriešený
meno
Tonik 31. marca 2015

Na uličnom vpuste kúsok za kruhovým objazdom na Galvaniho ulici medzi Hornbachom a GBC IV chýba poklop.

01. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Uvedená komunikácia nie je v správe mestskej časti Bratislava - Ružinov.
Galvániho ulica je v správe Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava.

kancelária starostu
01. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
všetky odbočky z komunikácie Galvaniho , t.zn. cesty medzi obchodnými centrami v tejto lokalite sú súkromné a pravdepodobne patria vlastníkovi centra, teda spol. IKEA Centres Slovensko s. r. o. Mestská komunikácie je len hlavná časť Galvaniho ulice, ktorá prepája Rožňavskú a diaľnicu. Ale to by MČ Ružinov mohla upresniť, keďže vedia, komu vydávali stavebné povolenie. Ďakujeme za pochopenie.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
02. apríl 2015

Stefan

Dalsi chybajuci poklop na tej istej ulici. Mne ako cloveku , ktorý nahlasi podnet je momentalne jedno komu pari komunikacia. Ja si len zelam stav, aby to mestska cast ktora je platena aj z mojich dani vyriesila k mojej spokojnosti a oslovila patricných vlastnikov aby to dali do poriadku. To ze je v odpovedi napisane, ze pozemok je sukromny je sice pekne ale poprosime aj o napravu. Dakujem
17. apríl 2015

Lucia

Tie poklopy bohuzial chybaju iba parkujucim, ktory maju obavu o poskodenie svojho vozidla, ked aj tak parkuju NESPRAVNE na chodniku.
Treba sa pytat MEDIREXu kde maju parkovacie miesta a ludia nemaju moznosti. Po oboch stranach je priam nemozem prejst s kocikom po chodniku, koli takym ignorantom!!! Poklop im chyba, mne zase chyba priestor prejst s kocikom!!!
17. apríl 2015

Stefan

TAk ako vam chyba priestor na chodniku tak ludom chybaju parkovacie miesta. Ale to neriesi problem s chybajucim poklopmi. Inak parkovanie tam nie je zakazane a auta nechavaju zhruba tych 1,5 metra, co splna vyhlasku podla zakona do konca roku 2019. A ak niem, tak volajte 158 a oni sa s vasim podnetom zaoberat budu. P:S Ja by som svoje dieta nekocikoval v priestore kde nie je nic, len cesta, budovy a vyfukove plyny. Treba si najst krajsiu lokalitu a nebude problem. A ak ste jedna z tych co s tym kocikom potom idete cez kolaje tak k tomu sa ani nevyjadrujem, lebo takych "super" mamieciek som uz videl zopar. Ale verim, ze nie.
24. apríl 2015

Stefan

Poprosim dat podnet ako vyrieseny, poklopy su uz na svojom mieste. A to obiddva. Prekvapive ale povzbudive. Pekny den a dakujeme.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania