Smrad vo Vrakuni

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Vrakuňa

Vyriešený
meno
Jano 31. marca 2015

Možte mi prosím vysvetliť čo to vo Vrakuňi vkuse smrdí, buď to bude pokazená kanalizácia v okolí ulíc Latorická, Čiernovodská, Bebravská, Dudvažská alebo je to nejaká hnojovka, ktorým poľnohospodári hnoja pole, alebo neďaleká čistička odpodových vôd smerom na letisko. Ďakujem za odpoveď.

31. marec 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za podnet. Ulice Latorická a Dudvažská nepatria do Vrakune. V katastrálnom území Vrakuňa sa nachádza Ústredná čistička odpadových vôd na Majerskej ulici, ktorej činnosť ovplyvňuje aj kvalitu ovzdušia v lokalite Vrakuňa - Podunajské Biskupice. Pekný deň

Mgr. Henrieta Dvorská
MÚ MČ Bratislava – Vrakuňa
01. apríl 2015

Jaro

Jano a teraz si spokojny?
02. apríl 2015

juraj

ak sa podnet tyka oboch mestskych casti, ktore su na ich prelome, to mame odkaz pre starostu rozdelit na dve casti alebo co? neni to jedno ci to poda Vrakuna alebo Podunajske Biskupice ked sa to deje aj u nich aj u nich?
Mimochodom tento zapach vobec nejde z cisticky vo Vrakuni. Ten uz vsetci dobre pozname, pach kanalizacie je uplne o niecom inom ak o zapachu hnoja. Tiez by mohlo zriadovanie mestskej casti dat nam vsetkym navedomie ze sa na poli bude davat hnoj, nech to tu nemusime stale riesit a vypisovat. Sme v civilizovanej spolocnosti predsa!
11. január 2021

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

predmetný problém v súčasnosti neevidujeme, ak by sa situácia opakovala, pracovníčka príslušného referátu vykoná šetrenie vo veci zistenia pôvodcu znečisťovateľa ovzdušia.

S prianím pekného dňa
Kto? Referát životného prostredia, verejnoprospešných služieb a odpadového hospodárstva

Mgr. Rastislava Mihóková
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Vrakuňa

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania