Pre koho vyhradeny box?

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Eugen 01. apríla 2015

Na Komarnickej ulici je vyhradene parkovacie statie pre vozidlo s ECV "BL-900BB".
Za cely rok sa tam auto s takouto znackou nevyskytlo a akoby aj mohlo, ked podla verejne dostupneho webu ( http://www.skp.sk/index.php?clanek=1 ) ma povodne vozidlo galantske znacky?
Poprosil by som o preverenie, ci je parkovacie statie aktualne zabookovane pre nejake vozidlo s inou znackou a v takom pripadne nech sa adekvatne upravi dodatkova tabula.
Respektive, ci je vobec na tomto mieste aktualne zaplatene parkovacie statie a ak nie, nech sa potom odstrani cela dopravna znacka, aby nezavadzala vodicov hladajucich parkovacie statie.
Dakujem

01. apríl 2015

Robie

Je zaujmave ako su ludia vsimavy ze ake spz tam parkuje a ake ma. Zase nejaky pristahovalec z vychodu co si dotiahol S120 a nema tu raketu kde nechat cely tyzden stat. Ked uz autor vedel snorit na nete spz tak nech si vysnori aj ci je to zaplatene. S pozdravom "Blavaci"
02. apríl 2015

Eugen

Vies co je zaujimave z mojho pohladu?
Ze ked hladam po praci parkovacie statie a musim si dat "druhe kolecko" je toto miesto je bud prazdne, tam zasadne tam parkuje auto s inou znackou nez "BL-900BB".
Ak narazas na mna, tak som rodeny bratislavcan a dokonca nemam ani skodovku.
Ake snorenie? Ten web je verejne pristupny. To, ze si o nom nevedel prave TY je cisto tvoj problem.
Inak ked si nemal co napisat k veci, tak si mohol usetrit klavesnicu a zbytocne netapetovat diskusiu.
02. apríl 2015

Robie

A co ze je to miesto prazdne??!! Ked si to niekto plati tak je to jeho miesto a ked tam cely rok nezaparkuje je jeho problem a nie TVOJ a ani nikoho ineho. Evidentne ta praca vytazuje natolko ze mas cas fotit a vypisovat tak dolezite podnety. Tak nabudice skus zobrat fotacik a pobehaj sidlisko a pofot auta vo nemaju platnu STK a EK ako napriklad kusok dalej sedy skoda forman, niesom si isty ci este stale ale stavalo tam cervene fiat punto atd. Ale ako byva zvykom ludi stve ze si niekto zaplati za miesto a on na to bud nema € alebo tam ani nema trvaly pobyt ;-) a v neposlednom rade by som prijal aby si kazdy parkoval pred vlastnym domom a samozrejme v blizkom okoli a nie zaparkovat a trepat sa cez cele sidlisko k svojmu domu. Potom to tak aj vyzera ze ludia si nemaju kde auto zaparkovat. A co ze som sem nieco napisal? Je to verejna diskusia a moj nazor ak mas problem necitaj si to. Alebo vies co? Skus tam zaparkovat a zistis sam ci je to zaplatene a aj koho je to miesto :-))))))
02. apríl 2015

čankajšok

bobert, v niečom máš pravdu no v tom podstatnom nie - keď tam niekto celý rok nezaparkuje tak je také miesto nepatrične zaberané, hoci niekto zaňho aj platí. Spoločenský prínos (pre miestnych obyvatelov ktorí nevedia pred domom zaparkovať svoje jedno auto) z takých peňazí je totiž skoro nulový - rozrátaj si to na mesiac či na deň, a čo z toho má "sused"? No nič. Tých pár 100 EUR za rok je hodne vzdialených od ceny pozemku.
Áno, každý by mal parkovať pred svojím domom, no nato by všetky mimomestské autá tu mali mať zákaz alebo spoplatnenie, všetky služobné a firemné autá detto, všetky náklaďáky a dodávky zákaz parkovania na sídliskách, a od 2. vozidla na byt progresívne spoplatnenie (3. drahšie než 2.)... A parkovanie na zvyšných volných miestach nechať zas prednostne prístupné len pre Bratislavčanov.
No sem sa nechá nasáčkovať celá republika, stástisíce premiestňovadiel, a potom len pozeráme na to množstvo vozov a e-bilov za volantami + na spúšť (+ sa tu dusíme z výfukov)...
V iných mestách (nie SR) kde sú takéto problémy, je veru na prílev nerezidentských vozov prísny meter a zákazové+obmedzujúce pravidlá.
Bratislava je zo SR absolútne špecifická, do žiadneho iného mesta sa pravidelne nenatrepe tolko vandrovalcov ani v množstve ani v %... a tu s tým nikto platený zodpovedný nič nechce spraviť (stranícka centrála mu nedovolí), žiadna ochrana tunajšieho prostredia a miestnych obyvateľov.
02. apríl 2015

Eugen

Robie: Forman je uz prec. Pozri si web.
Tato stranka je tu od toho, ze existuju aj ludia ktorym nie je jedno, co sa deje aj za vonkansiu hranicou prahu ich bytu. Ty budes stat asi na druhej strany barikady a este ked niekto na cosi poukze, budes akurat frflat, ze?
Do mojej pracovnej vytazenosti ti nic nie je.

Navyse si absolutne nepochopil zmyslu tohto podnetu. Ja nemam problem s tym, ze si ktosi vyhradil statie vo vseobecnosti. Nebodaj, ze by som sledoval, kolko dni v roku tam dotycny parkuje.

Zmysel je v tom, ze to nie je prvy krat, ked si niekto nepredlzil najom vyhradeneho boxu a akosi sa "pozabudol" a nechal tam znacku Reserve.

Pockajme si na riesenie a potom mozes filozofovat dalej.
02. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Vyhradené parkovanie na Komárnickej ulici bolo vydané majiteľovi vozidla v roku 2013 na evidenčné číslo : BL 900BB
V roku 2014 majiteľ vymenil vozidlo, ale dopravné značenie si nezmenil.
Na základe výzvy si majiteľ vozidla vymenil dopravné značenie.

kancelária starostu
02. apríl 2015

Robie

Eugenko Eugenko :-))) to miesto a okolie poznam urcite lepsie a dlhsie ako ty. Ked si myslis ze ja som na druhej strane barikady asi by som ani nenasiel tento podnet no nevadi. Urcite si ty ten kto spasi ruzinov a parkovanie. Takych co riesia take nepodstatne veci ako ze na zaplatenom mieste stoji auto s inou SPZ je v okoli viac. ten tvoj pokus o teply bonz na tejto stranke ti nevysiel. Kasli na to a venuj sa zmyslu plnym veciam ako nedvihanie psi hovien, krmenie holubov. Neber to zlom ale myslim ze sem ludia posielaju miestami dost nepodstatne prispevky. Pekny den ;-)
02. apríl 2015

Eugen

Ja nerozumiem o co ti ide?
Vidis je, ze podnet je vyrieseny, ale navazat sa do mna budes dalej.
Pokial povazujes za bozovanie to, ako som postavil tento podnet, tak nemame spolu o com diskutovat a vobec neruzumiem na co potom tuto stranku vobec navstevujes.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania