Nevysypaný smetný kôš na Jamnického

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Karlova Ves

Vyriešený
meno
Lukáš 24. mája 2012

Neviem ako často sa vysýpajú koše v MČ Karlova Ves, ale už minimálne týždeň nie je vysypaný kôš na Jamnického ulici a je okolo neho neporiadok...

28. máj 2012

i-bratislava

Kôš je už vysypaný. Na stránke MČ taktiež pribudol oznam, že z dôvodu zmeny dodávateľa služby - vysypanie smetných košov mohli nastať posledné dni nepresnosti s vysypávaním.
30. máj 2012

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Na jar 2012 vyhlásila MČ Bratislava – Karlova Ves verejné obstarávanie na zabezpečenie služby „Celoročné vysýpanie malých smetných košov v MČ Bratislava – Karlova Ves“ podľa zákona o verejnom obstarávaní. Dôvodom bolo skončenie zmluvy s predchádzajúcou spoločnosťou.

Víťazom súťaže sa v elektronickej aukcii stala spoločnosť ASA Slovensko spol. s.r.o., ktorá realizuje vysýpanie smetných košov od začiatku mája 2012.

Na základe množstva podnetov od obyvateľov na nevysypané koše v našej mestskej časti i na základe našich pravidelných terénnych obhliadok evidujeme, že nie všetky malé smetné koše sú vysýpané pravidelne, podľa stanoveného harmonogramu.

Prosíme obyvateľov, aby situáciu okolo malých smetných košov naďalej sledovali a so svojimi zisteniami sa obracali na referát ekológie a zelene, t.č.: 02/ 60259215, 02/ 60259222, kontakt [email protected], prípadne mailom priamo na zmluvnú firmu ASA Slovensko spol. s.r.o., kontakt : [email protected].

JUDr. Rastislav Velček
prednosta

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania