Štrbská-vodorovná značka-chýbajúca

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Devín

Neriešený
meno
jajbolina 17. marca 2023

Prosím doplniť žlté vodorovné značenie na Štrbskú ulicu v spojnici s Kremeľskou ulicou, kde vozidlá pravidelne nedodržujú zákaz státia 5 metrov pred hranicou križovatky. Pri odbáčaní doprava na Kremeľskú musí vodič vozidla prejsť do opačného jazdného pruhu, nakoľko nemá dostačný priestor v prtavom rohu kvôli parkujúcemu autu.
O ohrození chodcov, ktorých nemá šancu sprava na chodníku vidieť, ani nehovorím. Je to tam veľmi nebezpečné pre chodcov, lebo dom je na hranici cesty a parkujúce autá to ešte zhoršujú. Ďakujem.

17. marec 2023

Peter Oravec

Dobrý deň,
žltá čiara už nie je v zákone ani vo vyhláške. To je iba konštatovanie faktu, ja za to nemôžem.
S pozdravom.
17. marec 2023

jajbolina

Díky za info, budem musieť volať mestských. Keď tam stoja autá takto, tak autom sa dá vyjsť na hlavnú iba cez širší oblúk a tak prejdeš časťou auta do protismeru, za čo na mňa minule nejaký vodič zatrúbil (že som mu vošla do jeho jazdného pruhu). Lenže bohužiaľ MsP Bratislava je v tomto meste iba na parádu.
20. marec 2023

Martin Kováč

Stačí tam dať prechod pre chodcov :) 5m pred ním sa nesmie parkovať 🤷🏻‍♂️ a bude tam prechod… určite lepšie ako žltá čiara
20. marec 2023

jajbolina

Tam sa nesmie parkovať ani teraz (križovatka). Problém je v tom že MsP Bratislava je úplne neschopný a v súčasnej podobe zbytočný orgán. V normálnej krajine by mestskí polcajkti pri výjazde pokutovali rad za radom autá porušujúce dop.zákony, u nás pokutujú len tých na ktorých priestupok sú zavolaní a zaregulované zóny (a ani sa tým netaja). Ako vravím, MsP Bratislava zbytočný orgán v súčasnej podobe.
23. máj 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
23. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

hliadky MsP Váš podnet preveria a v prípade zistenia porušenia zákona budú priestupky riešiť. Ukladanie bariér, zmeny alebo doplnenia vodorovného a zvislého dopravného značenia však nie je v kompetencii MsP. Na takéto úkony je príslušný správca komunikácie.
Ďakujeme za podnet.

Dominika Bodláková
referent vybavovania sťažností a podnetov
Mestská polícia hl. m. SR Bratislavy
23. máj 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Devín

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.