Špina a tma na Vavrínovej ul.

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
hedviga 08. apríla 2015

Chodník na Vavrínovej ul. medzi Borodáčovou a Čmelíkovou ul. je roky rokúce bez akejkoľvek údržby (čistenie, odpratávanie snehu...). Je to pritom najkratšie spojenie pre obyvateľov Borodáčovej ul. a okolitých napr. na zastávku električiek.
Takisto už pred mnohými rokmi žiadali obyvatelia o vybudovanie verejného osvetlenia - v noci je tu absolútna tma a je to nebezpečné.
Žiadam o zabezpečenie čistenia chodníka (nie jednorázové!) a riešenie osvetlenia.

09. apríl 2015

jaro

Zaspali na vavrinoch.
13. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujeme za Váš podnet.
Nakoľko uvedený chodník nie je zahrnutý do harmonogramu letnej údržby Mestská časť Bratislava Ružinov vykoná jednorazové dočistenie chodníka. Vo veci vybudovania verejného osvetlenia je potrebné obrátiť sa na Magistrát hl. mesta SR Bratislavy. Mestská časť nebuduje ani nespravuje verejné osvetlenie.


kancelária starostu
15. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

uvedený chodník nie je zaradený v sieti komunikácií hlavného mesta ani nie je v správe Magistrátu hl. mesta, preto na ňom nemôže vykonávať údržbu. Fakt, že si obyvatelia cez nejaký pozemok robia skratku nemôže byť argumentom pre vybudovanie verejného osvetlenia, ktoré chýba na iných dôležitejších miestach. V prípade, že by boli na to vyčlenené finančné prostriedky, prihliadalo by sa pri výstavbe verejného osvetlenia aj na požiadavky mestských častí.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
15. apríl 2015

hedviga

To je typická odpoveď Magistrátu. Akáže skratka? Veď táto ulica je zakreslená aj v mape Bratislavy, nie je to žiadna skratka! Ale každá výhovorka je dobrá. Alebo na konci sídliska už netreba ulicu osvetliť? Nech sa tam ľudia pozabíjajú?
V tomto meste sa už pomaly ale iste nedá žiť. Špina, bordel, chaos, rozbité cesty a chodníky a Magistrát vychádza v ústrety len developerom, na ostatných zvysoka kašle.
27. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
chodník bol jednorazovo dočistený.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania