Murgašova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Staré Mesto

V riešení
meno
Richard Veselényi 13. apríla 2023

Dobrý deň,

chcel by som upozorniť na niekoľko mesiacov trvajúci problém na Murgašovej a Holekovej ulici v Starom Meste. Pred niekoľkými mesiacmi bola mne z neznámych dôvodov vybraná časť smetných kontajnerov z uzavretého priestoru vnútrobloku na chodníky ulíc Murgašova a Holeková. Smetné kontajnery v spojení s vetrom a neohľaduplnosťou niektorých spoluobčanov vytvárajú neporiadok na daných uliciach a v ich okolí. Navyše extrémne zapáchajú a mnoho krát znemožňujú chôdzu po chodníku. V časti bývaleho Hostelu si za kontajnermi pravideľne robia nocľah bezdomovci a celá časť spomínaných dvoch ulíc pôsobí znečistene a smrdí.
Chcel by som kompetentných poprosiť o vyriešenie tejto situácie nakoľko sa jedná o centrum mesta a daný vzhľad ulice určite nepatrí do moderného bezpečného a čistého mesta

28. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, pán Veselényi,

ďakujeme za Váš podnet, spätná väzba je pre nás mimoriadne dôležitá a cenná. Momentálne putuje na príslušné oddelenie, ktoré sa ním bude zaoberať. S informáciami ohľadom ďalšieho riešenia Vás budeme kontaktovať najskôr ako to bude možné.

Za Váš čas a pochopenie Vám ďakujeme.
S pozdravom,

Samuel Zahradník

Koordinátor podnetov
Referát komunikácie
Miestny úrad mestskej časti Bratislava-Staré Mesto
Vajanského nábrežie 3, 814 21 Bratislava
www.staremesto.sk
08. apríl 2024

Matúš

Na rohu ulíc Holekova a Murgašova sú umiestnené zberné nádoby pre široké okolie. Nerozumiem prečo. Prečo nie sú nádoby umiestnené pred jednotlivými bytovými domami, ktorým patria? Nádoby nie sú nijako zabezpečené, v okolí sa hromadí veľké množstvo odpadu, ktorý nie je umiestnený v nádobách a znečisťuje celú ulicu, ulicou sa šíri zápach.
12. apríl 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň,

podnet bol opätovne preposlaný samospráve.

S pozdravom,

Administrátor Bratislava-Staré Mesto
Odkaz pre starostu
[email protected]
23. apríl 2024

Alica Laucikova

Murgašova-neporiadok a odpadky-neporiadok vo verejnom priestranstve

Dobrý deň, chcela by som Vás touto cestou požiadať o pomoc s nekontrolovateľným neporiadkom v okoli hlavnej stanice na viacerých uliciach, ale predovšetkým na Murgasovej 5. Každý deň sa tu celou ulicou povaluju odpadky, ktoré vypadávajú z kontajnerov. A je to fakt hocičo. Kontajnery su umiestnené na jednom mieste pre cely blok. Nebolo by možné postaviť pre ne zamykatelnu ohradu? Odpadky totižto rozhadzuju ludia bez domova, ktorí sa v nich prehrabávaju. Dakujem za odpoved.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania