Cyklotrasa

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Lamač

V riešení

Pan starosta, Bory uz postavili svoju cyklotrasu. Spojite aj vy Lamac s touto trasou? Bolo by dobre pre cyklo dopravu tiez nieco urobit.

10. apríl 2015

Ivan

Málo sa buduje cyklotrás pre pumpičkárov?
Podľa mňa dosť, až moc.
Cykloterorizmus.
10. apríl 2015

Milos

A kde napriklad? Ja v Lamaci ziadne nepoznam. Napojenie do mesta, ci do Devina je zufale. Ved neberte to hned zle.. ja tiez viac presedim v aute ako na bicykli. Ale bolo by uzasne ist z Lamaca na korculiach, na bicykli, s kocikom az na Devin.. no nie? :)
11. apríl 2015

dobrý_sused

Ivana neberte vážne, má náznaky nejakej psychickej poruchy. Samozrejme že je potrebné progresívne rozšíriť cyklotrasy a následne ich aj prepojiť, hádam to nie je hudba ďalekej budúcnosti.
13. apríl 2015

Ivan

Ty sa do mňa láskavo nenavážaj, môžem pridať akýkoľvek príspevok, je to o názoroch, ak chceš vyslovovať diagnózu o mojom zdravotnom, alebo duševnom stave, to by si musel byť iný pán...
Nazdar.
Práve, že Tvoje príspevky stoja za nič, všímam si to tu, sorry.
15. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

cyklotrasa na Boroch sa stavala na základe zhody a požiadaviek s MČ Lamač. Ďalej postupujeme na spojení Malých Karpát s Mostom Slobody do Rakúska, cez prepojenie spolu s Dúbravkou, Devínskou Novou Vsou, hlavným mestom a samosprávnym krajom.

S pozdravom

Peter Šramko
starosta
15. apríl 2015

Milos

to som rad... dakujem za odpoved. Dufame, ze tak ci skor bude :)
15. apríl 2015

dobrý_sused

Ivan hlavne že ty sa do iných diskutujúcich môžeš navážať a vyslovovať diagnózy. ;) Rovnejší medzi rovnými, tých som mal vždy najradšej.
https://www.odkazprestarostu.sk/bratislava/podnety/15735/nepojazdne-vozidlo-sibirska
15. apríl 2015

Ivan

Hlavne, že ty sa navážaš k veci, začnem aj ja skúmať tvoj duševný a zdravotný stav, ako to robíš ty, keď nemáš argumenty, ten komentár na Sibírskej, ktorý mi niekto nechal k môjmu príspevku bol veľmi od veci, len som vyslovil všeobecný názor, že proces vyradenia vozidla trvá dlho, to všetci vieme, nikde nepíšem o budovaní parkovísk. Ak máš nejaký komplex, alebo depresiu, choď k lekárovi. Nikdy som tu nikoho neurážal, ale teba budem s radosťou.
16. apríl 2015

Jožo

Ivan, do Borov chýba z Lamača nielen cyklotrasa, ale aj chodník. Takže síce píšeš správne, že cyklisti sú terorizovaní (správne chápem pojem cykloterorizmus? :P), obzvlášť pre malé deti dnešná trasa ideálna. Ale ani chodci to nemajú ľahké, takže je tu aj chodcoterorizmus :D
16. apríl 2015

Hayduke

Chodník pre chodcov a cyklistov treba jednoznačne postaviť a najlepšie ho viesť čo najďalej od cesty, aj keď na niektorých úsekoch sa to asi nedá (pod diaľničným mostom), a túto medzeru medzi cestou a chodníkom vyplniť zelenou bariérou, ktorá by skrášľovala okolie a znižovala by intenzitu hlukového a vizuálneho smogu, akým sú automobily. Plne podporujem projektovanie, páni starostovia :)
26. august 2015

Igor Polakovič

Ja nerozumiem prečo sa nepostavil chodník, keď sa robili tie kruháče. Od nás z Na barine je to do baumaxu kúsok ale peši tam ísť nie je vôbec sranda (auto nemám).
28. august 2015

Milos

No uvidime kolko rokov im to potrva. Jeden prechod do lidlu kolko trval ;( Musime si uz zvolit uplne inak.. inspirovat sa Trnavou! A tak isto do Lamaca, ako aj do mesta. Lebo v tom Lamaci sa naozaj nic nedeje ;(((
18. marec 2017

Hayduke

Za Lídlom začali budovať (cyklo)chodník, ktorý spojí Lamač s Dúbravkou. Bude postavený most nad železnicou, kade chodník povedie. Potom sa to asi aj nejako napojí na Bory ale neviem ako :D
06. január 2019

Daniela Halasova

Čo sa deje s cyklistickým a pesim prepojením Lamača s Bormi, Krematóriom/Obi? Prosím o aktualizáciu informácií MU Lamač.
05. september 2019

Kik B

Dobrý deň , prosím o aktualizáciu . Nič sa nezmenilo Lamač - Bory chýba chodník pre chodcov a aj cyklocesta. A pritom je to ta rohom. Ďakujem
05. február 2021

Hayduke

Taktiež prosím o aktualizáciu. Deje sa s tým niečo?
09. apríl 2021

Daniela Halasova

Pdalšia žiadosť o sktualizaciu informacii - chodnik a cyklotrasa z Lamača na Bory a ku Krematoriu. Ved je to nonsens ist jednu zastavku ze sa neda ist pešo !!!
02. október 2022

Hayduke

Stále žiadny chodník a ani žiadna reakcia od kompetentných :(
04. február 2023

Hayduke

Overenie stavu podnetu - podnet zatiaľ nebol vyriešený. Chodník končí pri obchode s autami
18. september 2023

Kik B

Je tento podnet aspon nejako v rieseni? Do Borov chyba aj chodnik. Je smutne, ze nie je mozne ist z Lamaca do Lamaca na peso ani na bicykli.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania