Saratovská-parkovanie-problémové


Vyriešený
meno
Boris 26. apríla 2023

Plánuje samospráva riešiť takéto hulvátske parkovanie? Všetko všade zatarasené parkujúcimi vozidlami.

Po voľbách absolútny nezáujem riešiť podnety občanov, odpoveď na podnety štýlu, že s tým mestská časť nemá nič spoločné ma už prestávajú baviť.

25. apríl 2023

Boris

???
26. apríl 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
26. apríl 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň, na miesto bola vyslaná hliadka OV MsP BA 4. V prípade, že máte podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžete kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude ihneď vyslaná hliadka MsP, ktorá okamžite preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, mailovej správy, aplikácie alebo inou elektronickou formou, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už hliadky nemôžu riešiť.

Dominika Bodláková
27. apríl 2023

Michal K.

pan Boris, chapem Vas. momenalne musi obcan neustale volat mestsku policiu, az kym ho to prestane bavit. mozno prisu, mozno daju papucu konkretnemu autu, k porusuje zakon, ostatne si nevsimaju. dalsi den je to rovnako o par mesiacov vsupi do platnosti zmena zakona o parkovani na chodnikoch. no myslim si, ze realne sa nestane vobec nic.
27. apríl 2023

Boris

Mestska cast si ma riesit staticku dopravu. MC Dubravka ma obrovsky bordel a nezaujem riesit tieto veci. Najpodstatnejsie su budky na cigaretove ohorky.
03. máj 2023

Tomas Flachbart

Problém je v tom že mestská polícia rieši vždy iba konkrétne nahlásené vozidlo. Okolo môžu autá stáť akokoľvek, MP ich bude riešiť iba ak bude opäť privolaná na konkrétne vozidlo. Viackrát som to videl v praxi. Ak by sa hliadka venovala naozaj každému autu v Dúbravke zaparkovanému v rozpore s predpismi, tak by museli urobiť naozaj veľkú objednávku na dokúpenie papúč.
03. máj 2023

Michal K.

problem je hlavne v neefektivnosti a zbytocnosti mestskej policie. podla statistiky vyriesene zhruba tri zle parkujuce auta tyzdenne na jedneho prislusnika. naklady obrovske. uniformy, auta, zbrane, papuce, vzdy minimalne dvaja, treba podnet obcana, dva vyjazdy plus riesenie, cize minimalne dve hodiny casu. naklady obrovske. uz som tu o tom pisal mnohokrat a aj o systeme napriklad vo viedni, kde kazde rano vyjdu do ulic desiatky kontrolorov, odvezu sa mhd do svojho rajona, peso idu po uliciach a doradu davaju pokuty za stierac. efektivita stonasobna. ale zjavne toto nie je to najdolezitejsie.
08. jún 2023

Boris

Pýtam sa, kedy začne MČ Dúbravka regulovať statickú dopravu? Každé ráno toto isté. Počet papúč = 0.
08. jún 2023

Odkaz pre starostu

Podnet bol odoslaný zodpovednej inštitúcii,

s pozdravom,

Pavla Rachelová
[email protected]
01. december 2023

Boris

Overenie stavu podnetu - podnet bol vyriešený

Diskusia

Diskusia k tomuto podnetu bola uzatvorená.