Plné smetné koše v centre mesta

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
Henrieta 12. apríla 2015

21.11. 2014 na môj podnet na túto istú tému. V piatok o 20.30 som prechádzala cez Hviezdoslavovo nám, kde už bol slušný pohyb cudzincov. Vtedy a teraz apelujem na predstaviteľov mesta, aby plné smetné koše a polámané lavičky v cetre mesta nereprezentovali Bratislavu. Ďakujem

13. apríl 2015

Horska

Plne smetne kose skutocne hyzdia mesto. Je ich nedostatok, su v katastrofalnom stave. Nie je to ukaz len v Starom meste, ale napriklad aj na zastavke pri Auparku v smere do Petrzalky. Umiestnit nejaky 10 l odpadkovy kos na zastavku, kde sa denne premelie niekolko desiatok cestujucich je skutocne na smiech. Pred casom este za vlady primatora Ftacnika som sa v novinach docitala, ze prebehlo vyberove konanie na dodavatela smetnych kosov pre mesto. Konecne, vravela som si ... Neviem, kde skoncil ten vyber, ale ja som nezanamenala ziadnu zmenu v tomto smere. Bolo by take jednoduche udrziavat v meste poriadok, stacilo by umiestnit v nom viac velkokapacitnych kosov a pravidelne ich vysypat. Je to hanba, ze ani len takyto jednoduchy proces nema kto zaviest do zivota.
30. máj 2016

orel

Preplnené odpadkové koše v centre BA

odpadkove kose v centre BA Somertime....
20. jún 2016

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Informovali sme o ňom dispečing. Dovolíme si Vás informovať, že koše bývajú vyprázdňované tri krát do dňa.

Oddelenie komunikácie a marketingu
31. december 2021

Martin Uváček

Podnet dávno neaktuálny. Koše sú momentálne v poriadku.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania