Nedostatočný počet zberných nádob na psie exkrementy

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Ivan LISÝ 14. apríla 2015

Dobrý deň. Ako majiteľ psa pociťujem nedostatok a hlavne zlé umiestnenie košov na psie exkrementy. Na veľkej zelenej lúke medzi ulicami Gessayova a Ševčenkova sa nenachádza ani jeden. Kôš sa nachádza pri pešej lávke na Ševčenkovej ulici. Z praktického hľadiska je to dosť neštastné riešenie. Uvediem modelový príklad: ideme so psíkom na prechádzku a z koša vezmeme sáčok. Psík vykoná potrebu po 5 minútach prechádzky. Zvyšných 50 minút nesiem sáčok s exkrementom v ruke.

Navrhujem umiestniť kôš aj na miesto, ktoré som vyznačil na mape. To je útočiskom množstva psíčkarov v Petržalke a zvýši sa tým komfort venčenia.

27. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Uvedomujeme si, že rozmiestnenie košov v uvedenej lokalite nie je ideálne, avšak pozemok, o ktorom píšete nie je vo vlastníctve ani v správe mestskej časti Bratislava-Petržalka a v budúcnosti je na ňom plánovaná stavebná činnosť. V takom prípade nie je možné z našej strany kôš na psie exkrementy na ňom umiestniť. Z tejto strany Chorvátskeho ramena Vám môžeme odporučiť najbližší kôs na psie exkrementy na Gessayovej ulici č. 33.

mestská časť BA-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania