Nelegalne skladky

Zodpovednosť za riešenie: Iné

V riešení
meno
michal sabo 14. apríla 2015

Prikladam fotodokumentaciu len vzorky ilegalnych skladok ktore sa tiahnu od nedostavanj konecnej stanice metra "Janikov dvor" az po Jarovecku bazantnicu. Problem je to dlhodoby, za 6 rokov co zijem v tejto lokalite, nebol nikdy vyrieseny. Ciastocnou utechou by bolo, keby sa niekto aspon raz pokusil o odstranenie tychto skladok - tato oblast totiz cista nikdy nebola.
Dobrou moznostou vidim odstranenie skladok na ceste od zeleznicneho priecestia po Jarovecku bazantnicu - tu uz je pristupu aut zamedzene, takze problem by sa nasledne nemal opakovat.

15. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Vzhľadom na to, že ide o pozemky, ktoré nie sú vo vlastníctve a ani v správe mestskej časti, vyzvali sme písomne dotknutých vlastníkov, aby zjednali nápravu do nami stanoveného termínu. Tento termín v súčasnosti prebieha a po ňom bude nasledovať opakovaná kontrolná obhliadka. V prípade nesplnenia si svojich povinností je mestská časť oprávnená začať správne konanie vo veci uloženia pokuty.

mestská časť BA-Petržalka
06. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Na základe rokovania s vlastníkmi pozemkov sme sa dohodli, že prioritnou úlohou je v súčasnosti zabezpečenie účinného spôsobu uzavretia vstupu áut do územia. Samotné vyčistenie územia vlastníci pozemkov prisľúbili zabezpečiť v termíne do konca júna 2015.

mestská časť BA-Petržalka

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania