Konečná autobusu 75 - chýbajúce toalety

Zodpovednosť za riešenie: Dopravný podnik Bratislava, a.s.

Uzavretý
meno
Dušan Veselý 15. apríla 2015

Upozorňujem žiaľ na nechutnosť najvyššieho stupňa a už je toho maximalne dosť!
Konečná autobusu linky č.75 je v miestnej časti Bratislava-Rača, sídlisko Krasňany, prilahlé kríky medzi sídliskom a otočiskom slúži na uľavovanie vodičom MHD,
zamestnancom DP Bratislava. Prečo tu nemajú vybudované toalety. Žiadam o okamžité riešenie, kto sa ma na to pozerať? Ľudia vravia, že sa im už z toho dvíha žaludok.
Za súčasný stav je zodpovedný Dopravný podnik Bratislava, a.s., dalej jeho najväčší akcionár hlavné mesto Bratislava na čele s primátorom, dalej mestny úrad Bratislava-Rača,
na čele so starostom.
Vid foto č.1 - uľavovanie vodiča
foto č.2-produkcia z veľkej potreby
dalšie fotografie (č.3 až 5) dokumentovanie situacie
video-dokumentovanie situácie

15. apríl 2015

Marfy

Toalety autobusárom chýbajú asi všade, minule jeden cikal na koleso trolejbusu na konečnej 2009...no hovorím si či ho to nepotrasie...trolejbusári na konečnej 2006 zvyknú skočiť do nemocnice..na kolibe majú taký domček....je to problém a zjavne ho nikto nerieši...ako prvý by mali tlačiť šoféry na zamestnávateľa a riešiť problém globálne.
15. apríl 2015

Emil

v 21. storoci sa musia ludia spravat ako v stredoveku, este aj v romskych osadach maju aspon latriny. Priamo pri chodnikoch vedla obytnych domoch vykonavat potrebu tak to uz je fakticky dost! DPB by sa malo hanbit za toto, ked vidim ako sa na tej ich stranke chvalia co vsetko maju nove tak sa mi ihned dviha tlak pri realite.
15. apríl 2015

Jasmina

Jezisi, a to o com ma svedcit ta fotka, kde su exkrementy s tou flasou? Ved to mohol ktorykolvek bezdomovec tam spravit potrebu. Inak, nie je to pravda. Na vsetkych konecnych maju socialne zariadenia, aj na konecnej 75. Len su asi lenivi spravit desat krokov... To nie je o toaletach, ale o ludoch,....
15. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň prajem,
vzniknutá situácia nás mrzí a DPB ju bude riešiť s vodičmi, nakoľko na uvedenom mieste DPB, a.s. zazmluvnil sociálne zariadenie (WC a voda) v priľahlom objekte súkromnej spoločnosti.
Všetci vodiči teda majú možnosť využiť toalety.
DPB, as.s. opätovne poučí vodičov.
Ak sa podarí preukázať, ktorý vodič je na snímke, bude sankcionovaný.


odbor marketingu a komunikácie DPB, a.s.
15. apríl 2015

Dušan Veselý

Jasmina, ja nebudem robiť sofistikovanu analyzu, kto tam robí, alebo nerobí velku potrebu. Treba tie kríky vyrubať a bude to jasne a transparentné. Tie kríky su plne špiny, odpadkov, vykalov, potkanov a tulavých mačiek. Za to je zdpovedný račiansky starosta.
15. apríl 2015

Maria

Odpoved od DPB jednoznacne dokazuje, ze islo o zlyhanie jednotlivca (sofera), nakolko DPB ako zamestnavatel vodicom na konecnej socialne zariadenia zabezpecil. Ocakavala by som, ze p. Vesely by sa mal ospravedlnit vsetkym, ktorych tu nepravom obvinil a dourazal (od DPB, cez Hlavne mesto az na Mestsku cast), nakolko je zrejme, ze z ich strany bolo vsetko zabezpecene a islo skutocne o zlyhanie konkretneho vodica. To by som vsak asi chcela vela.
16. apríl 2015

Márfy

Myslím, že pán Dušan Veselý sa nemusí nikomu ospravedlňovať...nie je stopársky pes aby hladal vinníka danej situácie....upozornil na problém, ktorý som zažila aj ja na konečnej 209...o zmluvách DBP som nevedela ani ja...dôležité je aby sa veci riešili a ludia boli informovaní...viacerí by problém riešili rovnako, lebo ako vieme v tejto republike všetci na všetko...jeho reakcia bola adekvátna k riešeniu doterajších problémov v Bratislave
17. apríl 2015

Anonym

Ja byť vodičom na fotografií tak žalujem toho kto to zverejnil prípadne si ho nájdem a vysvetlím "osobne". Riešený by mal byť starosta a nie chudák vodič ešte bohvie či ma rodinu, deti, mizerný príjem a teraz príde o dosť veľkú čiastku peňazí, zadĺži sa. Vodiči sú tam otroci systému a ešte keď sa niekto moc angažuje mu bude robiť dotyčný problémy?
17. apríl 2015

Dušan Veselý

Takže tu máme dalšieho, čo ma záujem, aby mal exkrementy a moč pod oknami. Adresa?
17. apríl 2015

Anonym

Každý máme svoje povinnosti. Niekoho baví nakrúcať a fotiť sr*čky, iný musí pracovať a tvrdo drieť aby vyžil. A miesto vďaky sa dočká krátenia mzdy vďaka niekomu, kto nemá čo robiť vo voľnom čase a fotí nesprávneho. Chápem, že je to problém. Ale ten problém nie je chyba vodičov ale DPB. Ale DPB si nikdy neprizná chybu a svojich vodičov sa nezastane. Z nich spraví špiny. Jediné čo mi na tom prekáža je tá fotka vodiča. Lebo chudák, jedine on bude potrestaný a problém sa nevyrieši.
17. apríl 2015

anonym 2

Vždy môže povedať, že tam vylieval flašu z vodou, alebo hladal túlavú mačku alebo nebodaj mu tam padli klúče od autobusu :)......problem by sa mal naozaj riešiť globálne nie trestom pre vodiča.....už dávnejšie som myslel, že ked vodičovi fakt treba, či môže napr. vystúpiť na Mierku a povedať počkajte skočím si na WC....
17. apríl 2015

Ctihodný občan (anonym)

Lenže toto mu nezožerú. DPB je svinstvo. A globálne sa tam nič nerieši. Neviem či si niekto pamätá na vodiča, čo v autobuse na agresívnych cestujúcich s nožom vytiahol plynovú pištoľ. Tak DPB nie, že sa ho nezastal za to, že sa im postavil a bránil slušných ľudí, ešte ho chceli vyhodiť a po mesiacoch je stále mimo služby alebo preradený ak mám dobré informácie. Ale možno sa raz ľudia dočkajú firmy, ktorá bude stáť za svojimi zamestnancami a bude im oporou.
19. apríl 2015

Marfy

Celé Slovensko funguje asi takto...buď sa firme prispôsobíte...alebo chodte... na Vaše miesto čaká ďalších desať..jednoducho otrokárstvo v štýle EU

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania