Dúbravka - plochy pre psíkov

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Dúbravka

V riešení
meno
Beata 16. apríla 2015

Dobry den,
chcela by som sa spytat, ci planujete v hornej dubravke (oblast pri krizi, homolova, Cabanova, tranovskeho, zatevna...) vytvorit priestor pre volny vybeh psikov. psickarov je nas vela a pozname sa z pravidelnych obchodzok a chyba nam priestor kde by sa psikovia mohli vybehat aj zacvicit a aj to malo co mame mizne pod zastavbou. mam na mysli priestory ake sa nedavno vytvorili v petrzalke - pravidelne cistene a udrziavane (vid http://www.petrzalka.sk/2014-09-17-petrzalka-otvara-oploteny-vybeh-pre-psov/)

v dubravke platime 35€ na rok za jedneho psika a ani odpadkove kose na prechadzkovych trasach, papierove alebo igelitove sacky a pomaly uz ani vybehove plochy nie su, lebo sa vsetko zastavava.

16. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Mestská časť Bratislava-Dúbravka má na cvičenie psov jeden priestor- na Dražickej ulici . Iné priestory vo vlastníctve nemáme.
Zatiaľ bola na tieto účely vyčlenená aj lúku oproti domu dôchodcov. To však len do doby, pokiaľ Magistrát túto plochu neuvoľní pre stavby.
Pri tejto ploche je aj kôš na PE.
Viac krát sme Magistrát upozorňovali na skutočnosť, že zo svojich plôch by mala pre Dúbravku vyčleniť nejakú aj na použitie pre psíčkarov.
S pozdravom
Ing.Uhláriková


Ing. Uhlarikova
20. apríl 2015

Motiv

Dobry den,
dovolim si reagovat ohladne priestoru pre psov na Drazickej. Ten sice je, ale nie v zmysle oploteného vybehu ako je v Petrzalke. Predpokladam, ze okrem otvorenia v roku xy sa tam nikto z MU viac pozriet nesiel. Preliezky aj pletivo su poskodene. Pokutovali tam policajti, kedze to nie je vyhradeny uzavrety priestor a psy tam musia byt na voditku, dobre budis. Chodia tam deti a pubertalna mladez, mamicky tam pustaju deti, lozia a skacu po preliezkach a stromoch, je tam bordel, rozbite sklo, poskodene preliezky pre psov. Dochadza ku konfliktom. Akurát ze sa tam pokosi trava.
20. apríl 2015

Motiv

a samozrejme 1 takyto priestor je zalostne malo

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania