Neprehľadná situácia na Tupého

Zodpovednosť za riešenie: Iné

Uzavretý
meno
Elena 17. apríla 2015

Dobry den.
ako sa planuje riesit situacia s autami parkujucimi pred komplexom Vinohradis?
ako je vidno zo screenshotu z googlu jeden rad aut parkuje na ceste a v druhom rade stoje auta castou (alebo niekedy aj cele) na cyklistickom chodniku.
ak idete autom vznikaju kolizne situacie - auta vychadajuce z garaze nemaju dostatocny vyhlad na cestu. Pripadne sa maju oproti iduce auta problem sa vyhnut.
Cyklisticky chodnik zacina vysokym obrubnikom, menej skuseny cyklista alebo dieta s mensim bicyklom ma problem na nho vyjst... Chodnik konci po 300m (?) tak nahle ako zacal.. Vedie od nikial nikam.. Planuje sa dokoncit a napojit na nejaku trasu?
dakujeme za informacie
elena

02. august 2015

DS

Nejde predsa o cyklisticky chodnik ale bezny chodnik kde je dostatok miesta. Nebyt nasich bytov mate tam dodnes uzku cestu alebo hlinu. Ten kusok cyklisti iste zvladnu prejst po ceste a nemusia sa stazovat na nas, vlastnikov bytov.
18. december 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet.
Podľa vyjadrenia oddelenia Výstavby, investícií a správy majetku jedná sa o účelovú komunikáciu vo vlastníctve investora. Priestupky proti bezpečnosti a plynulosti (napr. nevhodné parkovanie ) aj na účelovej komunikácii rieši v zmysle platnej právnej úpravy Policajný zbor SR alebo Mestská polícia.


Jana Plevová
04. jún 2021

Martin Uváček

Aktuálne sa situácia už trochu upratala. Parkovanie už nie je taká anarchia.
03. apríl 2022

Martin Uváček

NAvrhujem podnet uzavrieť, viď posledné fotky

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania