Prechod cez cestu - Kadnarova

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Vyriešený
meno
LS 20. apríla 2015

Dobry den,
prechod na danej ulici je uz znacne vyblednuty. A najme uz samotny je dost nebezpecny, najme rano a vecer, pri zvysenej premavke, ked takmer nikto nedodrziava predpisanu rychlost 40, taktiez sa nachadza v miernej zakrute, kde kvoli zaparkovanym autam nie je z jednej strany dostatocny vyhlad na cestu. Aspon kvoli lepsej "optickej" bezpecnosti by bolo dobre ho premalovat a zvyraznit cervenou farbou ako sa taketo prechody zvyknu.
Dakujem.

28. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Váš podnet preverilo oddelenie dopravného inžinierstva Magistrátu hlavného mesta. Oddelenie pripravilo projekt dopravného značenia s návrhom opatrení na zvýšenie bezpečnosti chodcov na Kadnárovej (zvýraznenie existujúcich priechodov červeným podkladom, existujúce zvislé dopr. značenie IP 6 - priechod pre chodcov zameniť za IP 6 s retroreflexným rámom). Projekt bol dňa 14.04.2015 prijatý v Operatívnej komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení za prítomnosti zástupcu cestného správneho orgánu a Krajského dopravného inšpektorátu. Po vydaní určenia správca dopravného značenia zrealizuje osadenie dopravného značenia na mieste.

Oddelenie komunikácie a marketingu
Hlavné mesto SR Bratislava
28. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň
ďakujeme za Váš podnet. Podľa informáciií z našich odborných útvarov je pripravený projekt dopravného značenia s návrhom opatrení na zvýšenie bezpečnosti chodcov na Kadnárovej (zvýraznenie existujúcich priechodov červeným podkladom, existujúce zvislé dopr. značenie IP 6 - priechod pre chodcov zameniť za IP 6 s retroreflexným rámom), kt Projekt bol dňa 14.04.2015 prijatý v Operatívnej komisii pre určovanie dopravných značiek a dopravných zariadení za prítomnosti zástupcu cestného správneho orgánu a Krajského dopravného inšpektorátu. Po vydaní určenia správca dopravného značenia zrealizuje osadenie dopravného značenia na mieste.

Oddelenie marketingu a komunikácie
24. november 2015

LS

Prechody uz su istu dobu vynovene, mozno oznacit za vyriesene
24. október 2020

Martin Uváček

Priechod je opäť vyblednutý a potrebuje obnovu. Nezakladal som nový podnet, tento je kvôli rovnakej veci, tak by som vás požiadal o jeho obnovenie zaslanie magistrátu.
27. október 2020

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

sme radi, že vám záleží na stave nášho mesta. O vašom podnete sme informovali kompetentné oddelenie, ktoré sa ním už zaoberá.

S pozdravom
Kto? Oddelenie správy komunikácií

Oddelenie vzťahov s verejnosťou
Magistrát hlavného mesta SR Bratislava
03. máj 2021

Martin Uváček

Po zime je už priechod takmer úplne zjazdený a vyžaduje urgentnú obnovu.
10. jún 2021

Martin Uváček

Priechod bol obnovený. Síce len na bielo ale aj to je už rozdiel.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania