Máchova-chodník-chýbajúci

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Podunajské Biskupice

V riešení

chyba spojnica medzi chodnikom a priechodom. velmi nepohodlne je to prechadzat a to najma v a po dazdi.

26. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
Ďakujeme za Váš podnet, ktorý sme dôsledne preverili a po preskúmaní Vášho podnetu musíme konštatovať, že je opodstatnený. Jedná sa o investičnú akciu, nakoľko priechod pre chodcov by mal nadväzovať na prirodzené koridory pohybu chodcov a z oboch strán musia byť vybudované chodníky s bezbarierovým napojením na komunikáciu aj so stavebnou úpravou pre slabozrakých a nevidomých. Priechod pre chodcov musí byť intenzívne osvetlený verejným osvetlením, ktorého intenzita musí byť vyššia a chodec musí byť vertikálne nasvietený špeciálnymi svietidlami.
Dobudovanie priechodu zaradíme do plánu investícií a s prípravnou fázou projektovania sa začne po zabezpečení finančného krytia verejného obstarávania.

S pozdravom

Odd. ŽP, O a CH
31. október 2023

Miri

Máchova-chodník-bariérový

Pri prechádzke s dcérkou sme natrafili na takúto zvláštnost - stáva sa, že veľa prechodov pre chodcov v rámci BA jednoducho neexistujú, aj keď by mali...avšak tu je pozitívne, že prechod pre chodcov tu je, lenže nemáte sa na neho dostať, keďže chýba vstup z chodníka na prechod - ako sa tu má prejsť s kočíkom???? Poprosím vás o vyriešenie tohto problému čím skôr. Ďakujem

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania