Kuchajda - porušovanie zákazu vjazdu bicyklov


Uzavretý

Na Kuchajde je zákaz vjazdu s bicyklom nad 10 rokov. Za posledných 15 min. je možnosť stretnúť min. 5 cyklistov, ktorí v čase kedy je na Kuchajde viac ľudí, ohrozujú chodcov na chodníkoch.

Odporúčam Mestskej polícii sa niekedy zastaviť a sledovať cyklistov používajúcich chodníky na Kuchajde a rozdávať pokuty. Označenia pri vchodoch o zákaze bicyklovania sú ignorované.

30. máj 2023

Michal

Prosime o vybudovanie segregovanej cyklotrasy cez Kuchajdu tak, aby nikto nikoho neobmedzoval. Miesta je dost. Dakujeme.
30. máj 2023

Julo

Codnik na tamto, chodnik na hento ... a aj tak si ludia chodia kade chcu a na com chcu.
31. máj 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,
ďakujem za Váš podnet. Podnet som postúpila mailom na mestskú políciu. Zároveň zodpovednosť za riešenie tohto podnetu postupujem na MsP Bratislava. Na predmetnom mieste budú potrebné pravidelné hliadky, ktoré budú riešiť nedodržiavanie prevádzkového poriadku areálu Kuchajda počas celej letnej sezóny.

Za porozumenie ďakujem.

S pozdravom
Mgr. Zuzana Kriglerová
Odkaz pre starostu BANM
31. máj 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Mestská polícia hlavného mesta SR Bratislavy
01. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

o Vašom podnete bolo informované vedenie OV BA 3, aby hliadky MsP miesto priebežne monitorovali v rámci našich technických možností t. j., preventívne pôsobenie policajnej hliadky na mieste.
V prípade, že občania majú podozrenie z páchania protiprávneho činu, môžu kontaktovať MsP na skrátenom telefónnom čísle 159. Na miesto oznamu bude vyslaná hliadka MsP, ktorá preverí oznámenie zo spáchania priestupku a v prípade jeho potvrdenia ho neodkladne vyrieši v zmysle platných právnych predpisov. Ak sa príslušníci MsP dozvedia o priestupku prostredníctvom webovej stránky, spravidla už uplynie veľký časový úsek a vodiči z miesta odídu, takže priestupok už nemôžu riešiť.
Ďakujeme za podnet.

Dominika Bodláková
referent vybavovania sťažností a podnetov
Mestská polícia hl. m. SR Bratislavy
01. jún 2023

Julo

Mozte kontaktovat MsP a "vodici z miesta odidu" ... dovtedy :D
01. jún 2023

Peter Oravec

Celkom by ma zaujímalo, ako si polícia predstavuje volanie hliadky MsP k cyklistovi rútiacemu sa cez areál Kuchajdy.
To by bol skoro námet na celkom veselý skeč.
S pozdravom.
01. jún 2023

Elena

My cyklisti mozeme pouzit cesticku okolo Kuchajdy za plotom, je tam znackami umoznena jazda na chodniku. Myslim ze extra cestu nam priamo cez Kuchajdu netreba.
02. jún 2023

Michal

Dovolim si nesuhlasit, ak potrebuje clovek ist smerom od Novej Doby k SLSP (alebo naopak), vami navrhovana cesta je uplne zbytocna obchadzka, navyse popri Vajnorskej nie je ani spolocny chodnik pre cyklistov a chodcov, cize to nie je ani bezpecne.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania