Smiková 1 - Prepadnutý chodník pred bytovým domom

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Nové Mesto

V riešení
meno
Soňa 21. apríla 2015

Dobrý deň. Pred vchodom do bytového domu č. 1 na ul. Smikova je už dlhšiu dobu prepadnutý chodník na dvoch miestach pri kanáloch, /pripájam fotografiu/. Je to nebezpečné, pretože obyvatelia domu sa pri vkročení do prepadnutých miest chodníka môžu zraniť. Keďže v tomto dome bývam a chodím tadiaľ denne, ja sama som už mala v týchto miestach problém udržať rovnováhu, napr. nesúc nákup a viac krát som si vyvrtla členok. Pred časom som sa týmto "jamám" ponáhľajúc sa do práce nedopatrením nevyhla a spadla som. Našťastie som sa vážnejšie nezranila, ale je to otázka času, kedy sa tam niekto zraní vážnejšie. Keďže mám informáciu, že tento chodník patrí mestskej časti Nové Mesto, bolo by žiadúce tento chodník čo najskôr opraviť, najmä ak už o túto nápravu pred časom žiadal zástupca vlastníkov bytov tohto domu. Doposiaľ ale oprave chodníka nedošlo. Ďakujem.

21. máj 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

Ďakujeme za Váš podnet. Inšpektori Verejného poriadku prepadnutý chodník nahlásili na oddelenie výstavby a investícií.

Jana Plevová
04. september 2015

Matúš Čupka

Podmytú dlažbu sme ako dobrovoľníci podložili pevným materiálom a dosypali sypký materiál. Chodník je tak bezpečný pre chodcov.
12. máj 2023

Soňa

Prepadnutý chodník pred bytovým domom na Smikovej 1

Dobrý deň.
Dňa 21. 04. 2015 som na tento problém prepadnutej dlažby na chodníku už poukazovala. V databáze "odkazov pre starostu" figuruje ako vyriešený.
Mne sa nezdá vyriešený, prepadnutých dlaždíc je ešte viac než minulý rok, preto je cesta domov ešte viac nebezpečnejšia a dobrodružnejšia.
Poprosila by som o skutočné vyriešenie problému.
Ďakujem.
12. máj 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: MÚ Nové Mesto

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania