Slovnaftská-zástavka MHD-chýbajúci prístrešok

Zodpovednosť za riešenie: Hlavné mesto SR Bratislava

Neriešený
meno
PRAVO REZIDENTA 02. júna 2023

Magistrat a jeho prezentovanie modernych Pristreskov na novych zastavkach asi nefunguje v reali..

tuto lavicku doviezol otec pre syna aby nemusel stat a cakat na spoj MHD.. dakujeme za novu zastavku bez pristresku a lavicky..

ul. Slovnaftska pri kruhacoch...

02. jún 2023

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Dopravný podnik Bratislava, a.s.
05. jún 2023

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň,

veľmi pekne ďakujeme za nahlásenie podnetu. Príslušný podnet patrí do kompetencie Magistrátu hlavného mesta SR Bratislava.
23. január 2024

Katarína

Slovnaftská-zastávka MHD-chýbajúci prístrešok

Zástavka pieščiny je bez akejkolvek možnosti sa chrániť pred slnkom ,dažďom ,snehom.Nie je si kam sadnúť ani smeti nie je kam zahodit .Prechod pre chodcov je vybaveny semafórom ,ale nie je funkčný takže všetci chodci sú odkázaný na to aby ich účastník premávky pustil.
Mhd zástavka pálenisko je funkčná iba smerom do centra(to je priam na medajlu ) pre toho kto toto prijektoval.


23. január 2024

Odkaz pre starostu

Dobrý deň, podnet s aktualizáciou bol opätovne zaslaný.
S pozdravom,
Administrátor portálu Odkaz pre starostu
23. január 2024

Odkaz pre starostu

Zmena zodpovednosti za podnet na: Hlavné mesto SR Bratislava
24. január 2024

PRAVO REZIDENTA

magistrat dostal pred mesiacmi podnet aj priamo .. ale ich priorita je cyklonabrezie...
24. január 2024

PRAVO REZIDENTA

Jarolín Dušan, Ing. <[email protected]>
po 20. 11. 2023 16:20
komu: mne

Dobrý deň,

čo sa týka umiestnenia prístreškov na zastávkach Pálenisko, Piesčiny, tak v tejto veci sa na nás obrátili už viacerí žiadatelia, pričom všetkých sme informovali.

Žiaľ na predmetných zastávkach nateraz nie sú umiestnené prístrešky pre cestujúcich. Hlavné mesto má záujem riešiť umiestnenie prístreškov na vybraných nástupištiach predmetných zastávok, pričom táto vec sa riešila ešte pred ich spustením do prevádzky. Na získanie ohlásenia drobnej stavby bolo potrebné preukázať vzťah k pozemku, pričom súhlas na takéto umiestnenie sa nám nepodarilo získať. Preto umiestnenie prístreškov v prípade, ak budeme nimi v danom čase disponovať, bude možné realizovať až po odstránení majetkovo – technických náležitostí, za ktoré priamo nezodpovedám, takže neviem odhadnúť ani možnosti realizácie.

Čo sa týka novej zastávky „Lúčna“ v oblasti sídliska Nový Ružinov, tak si dovoľujeme uviesť, že riešenie tejto zastávky je v kompetenciách súkromného investora, s ktorým sme parametre a možnosti zastávky priamo diskutovali. Za našu stranu môžem povedať, že v prípade, ak príde k samotnej realizácii, tak disponujeme prístreškom, ktorý máme v záujme na predmetnej zastávke umiestniť.



V prípade zastávky Vlčie Hrdlo v smere do centra mesta uvádzame, že evidujeme záujem mestskej časti o umiestnenie prístreška na predmetnej zastávke, pričom v tejto veci sme z našej pozície túto iniciatívu uvítali a podporujeme ju.





S pozdravom

Hlavné mesto Slovenskej republiky Bratislava

Ing. Dušan Jarolín

vedúci oddelenia hromadnej dopravy

Magistrát hlavného mesta
07. február 2024

Katarína

Zástavka je nedokončená už tam nie je ani ta lavička .Chápem že sú aj dôležitejšie problémi čo má mestká časť ,ale treba si to skúsiť stáť na mhd zástavke bez sedenia ,strechy ,smetneho koša aprechádzanie po prechodoch keď všetko obsahujú ako má byť len .....človek by aj chodil po prechodoch a riadil sa semaforom ale co ma robit ak meska časť nemá záujem . Už som videla sadiť zeleñ ,aj kosenie som zažila ale dokončenie -spustenie prechodov pre chodcov a mhd zástavka to nejako nespadá pod priority .A to už máme 02/24 To že existuje zástavka pálenisko iba v jednom smere je na ďalší podnet .
07. február 2024

PRAVO REZIDENTA

napiste aj magistratu ja ich bombardujem skoro denne..

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania

Sledovať riešenie podnetu
Chcete byť informovaní o ďalšom vývoji podnetu? a sledujte jeho riešenie.