Arogancia motoristu na chodniku

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Ružinov

Vyriešený
meno
Marcela Grochalova 22. apríla 2015

Dobry den, pan starosta.

Touto cestou chcem vyjadrit nespokojnost a podat staznost na pracovnika udrzby zelene, ktory sa dna 21.4. 2015 okolo 13h00 pohyboval na motorovej kosacke v oblasti Strkoveckeho jazera.

Sla som s kocikom a mojou 7-mesacnou dcerkou v kociku smerom od Strkovca k bufetu po chodniku vedla Ruzinovskej cesty, ked tento pracovnik zacal pridavat rychlost a trubit, aby som sa niekam uhla. Nakoniec sa mu podarilo predbehnut ma, sprevadzany velkym hukotom, jeho agresivnou gestikulaciou a krikom. Podotykam, ze ma obchadzal na chodniku, kde boli po lavej strane zaparkovane auta, takze sa dostal medzi kocik, kde spalo babatko a auto. Myslim, ze s ohladuplnostou mohol ist po cestnej komunikacii, kedze cesta je hned vedla, Ruzinovska ulica, alebo pockat minutu, kym stihnem odbocit k bufetu. On pokracoval dalej po chodniku smerom k Socialnej poistovni.

V case okolo obeda a zvlast po obede je na Strkovci vela mamiciek s detickami a babatkami. Ideme tam uspat deti, zahrat sa. Nerozumiem, preco sa taketo tazke mechanizmy pohybuju v tomto case po mieste, kde su deti, zvlast, ked ich obsluhuju taki arogantni ludia. Po dokonceni prac sa takyto mechanizmus mohol a mal by sa pohybovat po cestnej komunikacii.

Dakujem vopred za odpoved a vybavenie mojej staznosti sposobom, ktory pomoze sa takymto neprijemnym situaciam v buducnosti vyhnut.

S uctivym pozdravom,

Marcela Grochalova

22. apríl 2015

Odpoveď samosprávy

Dobrý deň Grochalová,
ospravedlňujeme za Vám za správanie pracovníka Ružinovského podniku verejno-prospešných služieb, a.s. ktorí pre nás vykonávajú tieto práce. Zamestnanci boli poučení o náležitom správaní. Pracovníci musia stihnúť práce v určenom termíne, na čo sa doteraz verejnosť sťažovala, že nie je pokosené včas, aj preto sa zmenilo vedenie podniku, ktoré sa snaží termíny dodržiavať. Kosí sa v štandardnom pracovnom čase, nie v čase nočného pokoja.

kancelária starostu

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania