Zábrany proti výjazdu áut na chodník a námestie

Zodpovednosť za riešenie: MÚ Petržalka

Vyriešený
meno
Peter Oravec 12. júna 2012

Na novozrekonštrukované Vlastenecké námestie nie je povolený vstup áut a chodníky sú opatrené stĺpikmi proti vjazdu áut. Autá tam však vchádzajú od Wolkrovej ulice po zatrávnenej ploche, na ktorú je zrejme tiež potrebné osadiť zábrany/stĺpiky, pretože kamene, ktoré tam túto funkciu do určitej miery plnia, stále niekto odsúva nabok.

21. jún 2012

Odpoveď samosprávy

Na opakovaných obhliadkach v teréne nebol potvrdený vjazd motorových vozidiel na plochu námestia a taktiež nebolo zaregistrované rozjazďovanie záhonov zo strany Wolkrovej ulice, kde je teoreticky jediný možný vjazd motorových vozidiel. Aby sme predišli rozjazďovaniu zrekonštruovaných plôch zelene, požiadali sme Miestny podnik verejnoprospešných prác o premiestnenie posunutého kameňa, Mestskú polícií o hliadkovanie v tejto lokalite a zahrnuli sme túto lokalitu do zoznamu lokalít na osadenie zábran do zelene z Wolkrovej ulice.

Pozdravujem

Milka Podmajerská
vedúca Kancelárie starostu
Miestny úrad Bratislava-Petržalka
07. august 2012

Oravec

Tento podnet by ste mohli označiť ako vyriešený, kamene boli presunuté tak, aby nedovoľovali výjazd áut na námestie a evidentne sa o túto časť Petržalky niekto stará.

Diskusia

Pridajte obrázky
Prihlásený ako

Pridaním komentáru súhlasím s pravidlami používania